Tak jak wcześniej pisałem to co mi sprzedaliście po 8,03-40. dzisiaj bierzecie po 8,51-8,53.pln.Jestem bardzo zadowolony i KOCHAM ten Warimpex-można lepiej zarobić niż na W_20 !!!!!!!!!! Pozdrawiam kupujących -stoję tez na 8,54.pln. i wyżej.
Wiemy "jack" wiemy, że to Ty sprzedajesz.Wiemy tez i mamy świadomość,że posiadasz w swoicj rękach 99,9 % free floatu w wolnym obiegu i jestes MACZO - jak w tej piosence.Polecam posłuchac
Ja musialem trochę zredukować bo coś mi tu śmierdzi. Zobacz że po 8,52.pln. nikt nie chce brać (na zamknieciu) leżało kilkanaście tys. do 8,55.pln. i nikt się nie zabijał.Ciekawa sprawa ?
Dnia 2009-08-04 o godz. 18:44 ~jack napisał(a):
> Ja musialem trochę zredukować bo coś mi tu śmierdzi. Zobacz
> że po 8,52.pln. nikt nie chce brać (na zamknieciu) leżało
> kilkanaście tys. do 8,55.pln. i nikt się nie
> zabijał.Ciekawa sprawa ?
bardzo ciekawa w kontekście dzisiejszego zamknięcia po 10.25
od Ciebie odkupilem bo jest w dobrej cenie do 32 PLN droga daleka ale dla cierpliwych
niedowiarek jestes mozemy jutro zrobic transakcje pakietowa jak masz pakiet o konkr. godzine to odbiore twoj papier jak Ciedenerwuje cena jak dzisiaj jednym zleceniem wezme wszystko ale Twoje
poniewaz wczoraj pisales ze nie kupuje moge to jutro udowodnic ze nie czaruje a Ty tak
kasy mi wystarczy gwarantuje
~jack [94.72.116.*] dziękuję że oddałeś mi trochę papieru. Kiedy wybije się w górę z obecnej konsoli to będę równie uprzejmy i sprzedam Ci trochę akcji..
Dnia 2009-08-04 o godz. 14:16 ~jack napisał(a):
> Tak jak wcześniej pisałem to co mi sprzedaliście po
> 8,03-40. dzisiaj bierzecie po 8,51-8,53.pln.Jestem bardzo
> zadowolony i KOCHAM ten Warimpex-można lepiej zarobić niż
> na W_20 !!!!!!!!!! Pozdrawiam kupujących -stoję tez na
> 8,54.pln. i wyżej.
Ale wiecznie nie będę sprzedawał po 8,54.pln. jak można sprzedać drożej! Trzeba podciągnąć troszeczke kurs i co nieco upłynnic.Informuję że mam jeszcze akcje które kupiłem poniżej 5.pln na jesieni 2008.A kupno/sprz. 30-40.groszy/akcja traktuję jak b.dobrą i zyskowną zabawę.Każdemu życzę zarobić 3-4% dziennie-wiecej nie potrzebuję a jak się wybijemy pow.16.pln. to" armia papierU" czeka! Pozdrawiam i życzę sukcesów na WXF.
nie ściemniaj. Papier wybija się z konsolidacji odleszczając tych, którzy nie maja pojęcia o AT i w którym miejscu jesteśmy na wykresie. Gratuluje udanej sprzedaży przed samym wybiciem.
mam!! naprawdę o mnie się nie martwcie-wszystko idzie po mojej myśli.Sztuką jest kupić na maxa i sprzedawać teraz.Pisa łem wam cały czas że biore i będę brał i nikt nie chciał kupować po 8,26-8,42.pln. a było" oooo" albo i więcej ! Nie rozumię waszych GŁUPAWYCH uwag ?? komentarzy.Jak spadnie to od nowa "polska-ludowa" Jeszcze wiele musicie się nauczyć a przede wszystki trzeba mieć kasę a nie tylko głupoty wypisywać.Powodzenia
Żartowałem kolego,nie przejmuj się.Wiem,ze masz akcje i domyslam się,że dokupiłes na dole.Nie trzeba było tutaj fachowca by stwierdzić ,że kurs WXF ruszy na 20 zł. Grałes na krótko bo sytuacja na to pozwalała i chwała za to.Udało sie zarobic i pieknie.Mam nadzieję "jack",że dzis nie wywaliłeś akcji,bo co jutro napiszesz,że znowu kupiłeś?
Jasne nieomylny. Tylko czemu sprzedawałeś Warimpex po 8.50 idealnie przed skokiem na 10.50?
Post o sprzedaży napisałeś 04.08 wówczas Warimpex kosztował 8.45-8.55. Potem było tak (max/zamknięcie)
05.08 - 9.05 / 8.71
06.08 - 9.48 / 9.48
07.08 - 9.80 / 9.59
10.08 - 10.41 / 10.25
11.08 - 10.70 / 9.90
a dzisiaj już wiesz o nieomylny?
Warimpex close 11.78 - jak to się ma do twojej sprzedaży po 8.50?
Ma się tak, że wywaliłeś z radością na poczatku impulsu z 6% zyskiem. Od tego czasu papier zdrożał 38%. Serdeczne gratulacje o nieomylny.
pisałem wcześniej że biorę po 9,xx i sprzedaje po 10,xx Dlaczego mam NIE? brać po 12 i sprzedawać po 16-20.pln. ??? Na kr.sprz. tylko to co taniej kupię a co mam trzymać to trzymam! Moze zacznie się jazda jak na IMMO-zobaczymy.Pozdrawiam i informuję że mam się b.dobrze a kurs niech rośnie nawet na 50.pln.
Dzis zamnkniecie bylo maxie - warimpex to dziwna spolka w innych byla luka hossy i jazda a warimpex bardzo czesto otwieral sie po takim zamknieciu na - otwarciu z takiej sesji jak dzis - zobaczymy jak bedzie - sam nie mam ale co tam popisac moge - post obserwuje ze wzgledu na udzial Macieja
Macieja analizy technicznej uczył b. mądry wykładowca , prosił aby swą wiedzę przekazywał życzliwie innym ......i doradzał..... kto zna Macieja --ten wie że zawsze przewiduje , jaki będzie kurs,,,,,,,,,,,,
Maciej jest pomocny i nie bierze odpowiedzialnosci waszych decyzji na swoje barki - wszelkie pretensje ktore byly do niego kierowane spowodowane byly niezrozumieniem zlotej reguly spekulacji i checia zarobienia jeszcze i jeszcze - chytrosc i niestosowanie sie do dysypliny inwestowania prowadzi do strat. W moim mniemaniu kazdy system oparty na AT jest systemem pewnym tylko trzeba sie go trzymac - Maciej to robi i dlatego zarabia - mam do niego jeszcze wiele pytan ale ze wiem ze w tym interesie trzeba miec czas dla siebie wysylam mu zapytanie raz na miesiac i czytam to co polecil.
DYSCYPLINA
Dzis ten pan napisal wam cos czego nie mozna powiedziec o wielu osobach na tym forum pozwole sobie zacytowac - "Warimpex jest swietny dla spokojnych i nienarwancyh graczy" ja jestem niestety jeszcze momentami narwany - i nie mam wolnej kaski
Ale to nie ma znaczenia bo się okupilem aż za bardzo i to tanio! Wiem że chcesz 14-15 ale jeszcze trochę musisz poczekać "palenie głupa" NIE! będzie trwalo wiecznie.Teraz na WXF jestem Ja i "oni" marne cwaniaki którzy kupują na górce i oddają mi na dołku już od 3-lat.Zlecen kupna mało bo NIKT NIE !!! kupuje. wszyscy czekają na cud a Ja na spadki bo mi to na rękę i tak to wygląda-niestety.Będzie wybicie badz cierpliwy bo przecież nie kupuję żeby stracić tylko jak zwykle zarobić.Pozdrawiam.