Napisałem zapytanie na forum PURE o kontynuację projektu i żadnej odpowiedzi, przypomnę że na tym forum działa również dawny prezesa i jeden z głównych udziałowców Petersen... kolejny temat co z rozliczeniem 60lmn przez ESBOZ co z wekslem na akcjach ECAP , co z karą umowną i pytanie czym jest obecnie LUDUS bo SPAC i RTO to już historia... do teraz to istniały jakieś terminy które obligowały choćby do tworzenia ESPI o przesunięciach terminów obecnie wygląda to na wygaszoną spółkę bez jakichkolwiek perspektyw
Czyli wracamy do zgłoszeń do prokuratury o możliwości popełnienia przestępstwa. Cały czas działanie na niekorzyść akcjonariuszy i spółki. Nie będziemy czekać aż sprawa się przedawni...
Boję się że prokuratura to oleje bo tak na prawdę nie ma dowodów na celowe działanie na spowodowanie strat a nietrafione inwestycje nie są przestępstwem a udowodnienie że projekt PURE był stworzony do wprowadzenia kasy jest nierealne zwłaszcza że podjęli działania z Trafalgarem i nie dokończyli tematu nie do końca wiadomo z czyjej winy bo tego nawet akcjonariusze TRAFA nie wiedzą
Spoko, spoko.
Czy, aby nie czeka nas powtórka na indeksie NC z roku 2020 ?
Sytuacja analogiczna tak wynika na AT mies.
A że ten LUDus został zawieszony w notowaniach to i dobrze . Bo po tej zwale indeksu NC od roku 2020 byli byśmy już na 10 gr. a może niżej tak jak i inne spółki z NC np.ALG...
A w owym 2020 r.Po LUDusie potem owy ALG zaszalał....
Po odwieszenou notowań masz 0,10pln w parę dni i zerowy obrót na tą chwilę LUDUS nie istnieje a czy się podniesie zależy od wielu czynników bo jak na razie źle to wygląda spółka ktora nic nie ma i nic nie robi do tego żadnej strategii a nawet jakby była to brak funduszów bo chyba nikt nie wierzy w mistyczne 60 baniek
Oby w końcu znaleźli kierunek który da firmie ruszyć w górę. Ciekawe czy nad tym co pracowali do tej pory biora pod uwagę i oby udało im się dopiąć do końca...iwprowadzic na giełdę w Londynie
Na forum PURE też tylko pytania co z projektem i co z tymi którzy nabyli tokeny pod aplikację i na pytaniach się kończy czyli wszyscy wraz z dawnym prezesem nabrałi wody w usta... myślę że PURE IS DEAD...
Kolejne zapytania do PURE o cisza , pytania o rozliczenie ECAP nawet nie ma do kogo kierować , myślę że to koniec Ludusa w tej formie a czy tylko w tej formie?