Przy 2.12 wezwanie nie powiedzie się, to chyba dość oczywiste. 2.5/2.6 zawiera premię za wycofanie spółki z GPW. Oczekiwanie jeszcze wyższej ceny to mrzonka.
Skoro tak uważasz, to pytanie do reszty akcjonariuszy. Kogo zadowala 2,6zl za akcję?
Ja już pisałem, że mniej niż za 5zl nie sprzedam. Fundusze już wypowiedziały się w 2021r odnośnie ceny 2,5zl
Niezależnie jak słabą matematyke by się zastosowało, to i tak nie wyjdzie że spółka jest warta teraz mniej niż 3.3/3.5. Dodatkowo czarno na białym widać że rozwój w najbliższych paru latach może iść tylko w pozytywnym kierunku (no chyba że dla 'wyższego celu' wyleszczą tak samo siebie jak próbują inwestorów)
och, czyżby główny akcjonariusz namaścił nam tu jakiegoś rozjemcę forumowego? czy też sam siebie namaściłeś do tej funkcji? tak czy inaczej, propozycja mieści się gdzieś na granicy pomiędzy "niestosowna" a "bezczelna"...
Przy 2,60 wdepnąłem w Famur i po licznych espi oraz snach o potędze OZE Grenewii liczyłem, że to dobra inwestycja. Bajki o rynku OZE okazały się klapą. Nie mają pojęcia o tym rynku, nie ma ich nawet na targach. Jedyna nadzieja to ruski/ukraiński rynek kopalniany. Są też kopalnie na Bałkanach. Poniżej 4,50 nie warto sprzedawać. Czekam już długo to jeszcze wytrzymam. Coś Trump się opóźnia z tym zakończeniem wojny. Być może woli organizować wybory miss ameryki czy Meksyku, raz już dostał 5 mln $ od uczestniczki.
Dnia 2025-01-28 o godz. 12:48 ~Jajusz napisał(a): > Jak było 3 zl to pisali że perełka i jadymy na 8 zl i się nabrałem i teraz wiszę na haku
Nie pisali. Poza tym pisałeś, że wywalasz śmiecia w wezwaniu po 2.12 . Coś ci chyba nie styka pod kopułą. Po co koniecznie chcesz sprzedać po 2.12 ? Wystaw teraz po 2.24, dostaniesz po 12 groszy za akcję więcej niż od wzywającego.