Jest duża niepewność co do dalszej obecności tej spółki na giełdzie. Wszyscy czekają na informacje od nowego zarządu. Dopiero po publikacji info może być masakryczne odbicie i wtedy nie będzie można nic kupić przez kilka sesji.
ja myśle ze jeszce troche poczekamy z ew. odbiciem... koniec sierpnia wyniki z I q 2009 i wtedy moze cos zacznie sie dziac... ale terminy gonia 27.09 data decydujaca
Zamówień w Krośnie jest naprawdę dużo od 15 sierpnia przyjętych zostanie 260 nowych pracowników, uruchomiony będzie nowy piec do którego obsługi jest potrzebna tak duża ilość pracowników. Firma rozwijać się będzie napewno. Do końca roku będzie zrobiona inwentaryzacja aby sprzedać Krosno nowemu właścicielowi, który zapewni rozwój. Bzdury piszą Ci co czekają na info Zarządu, żadnego Zarzadu nie ma karty rozdaje Syndyk, który przyjażnie jest nastawiony do tej Spółki i doprowadzi do tego, że Krosno będzie wielkie! Obecni akcjonariusze, którzy ostatnio mieli spotkanie w Warszawie mają do gadania tyle co "żyd za okupacji" nawet nie mogą wejść na teren zakładu. Ale powiedzcie mi CO Z TEGO, CO Z TYCH AKCJI skoro o ile się nie mylę to akcje po ogłoszeniu upadłości ważne są tylko 6 miesięcy, a więc do 28 września 2009r. a potem to sobie można jak ktoś już trafnie zauważył "kibel wytapetować"
Do pawła - wklejasz tę wypowiedź na każde możliwe forum? Wydaje mi się, że są lepsze zajęcia, niż tak prymitywne nakłanianie ludzi do sprzedaży papierów... Przecież każdy wie, że na krośnie będzie pod koniec sierpnia strzał w górę:)
Z zakładu płyną same dobre informacje. Odpalili kolejną wannę i przyjmują hutników do pracy. Do pełni szczęścia brakuje nam tylko zmiany na układ. Ale to jest kwestią najbliższych kilkunastu dni. Kto się teraz nie załapie na akcje niedługo będzie musiał płacić sporo powyżej złotówki.
możecie zaklinać pisać i inne ale na układy nie ma rady i to wszyscy wiedzą
i we wrześniu zrobi zakład wypad a nowy właściciel jeż eli będzie to przejmie bez wezwania bo kupi całość od syndyka a akcjonariusze zostaną z pamiątkami po KHS
i to tyle
płakać to nad wami trzeba gamonie, gracie nie kierując się niczym poza chęcią zbicia fortuny. dziś +18 jutro -30. to nie gra. dobrze radze wyskakiwać i nie żałować paru groszy bo ostatni naprawdę światło zgasi
no i co to miało znaczyć? sprawdziłeś sobie po pierwszych numerach IP rejon z którego pisze, pięciolatek to potrafi. mam się bać? czego? jak dla mnie kto pakuje w krosno pieniądze to zwyczajny gamoń albo idiota, zdania nie zmienię. za półtora miesiąca gasimy światło ;))
Art, a moze tak Ty wyjdz z tego forum i zgaś swiatło?
Denerwuja mnie głupoty jakie piszesz, ja juz trzeci raz jestem tu z zyskiem.
I wiem jedno:
Nie mozesz miec żadnej pewności, ze układu nie bedzie.
A wtedy 1,5 to minimum, wiec powiedz mi po co sie produkujesz?
A jak nie bedzie i zejdzie z giełdy to żadna nowość, wszyscy o tym wiedzą bez twojego gadania.
Jak chcesz pewnych spólek, to idz na Tpsę i tam marudz.
Zatrudnienie w hucie wzrasta do najwyrzszego od kilku lat zamówienia płyną z całego świata. Gdyby nie przestój w poprzednich kwartałach była by najlepsza spółka.uruchomiono już wszystkie moce produkcyjne wszystko zaczyna wyglądać jak przed kryzysem. Ta spółka ma szanse pokazać jak sobie radzić syndyk mósi ogłosić układ nie ma innego wyjścia a firma jest przygotowywana do prywatyzacji wiec bedzie ogłoszone wezwanie . Wiecnie masie czym martwić
Jesteś bałwan a nie makler - maklerzy to wykształceni ludzie a nie buraki które zdania bez błędu nie potrafią napisać.Dług KHS(300 mln) jest oprocentowany na min.12 % rocznie ,co daje 3mln zł MIESIĘCZNIE.Krosno w najlepszej kondycji nie jest w stanie zbliżyć się do takiego zysku.Nie mąć ludziom w głowie i nie namawiaj ich na tego trupa.
sawicki od dawna wiedział że nic z tej firmy nie będzie, potem pojawił się sim którego głównymi założycielami byli jego ludzie. co jakiś czas pojawiają się nowi napaleńcy i widzę że to się szybko nie zmieni. siedząc w simie przez 3 miesiące dostawałem tylko maile od odrodzicieli krosna z wizją niedalekiej świetlanej przyszłości. brzmiało to mniejwięcej tak jak wasze skomlenie o złotówkę. jak jesteście ciekawi co pisali wtedy dawać maile zasypie was tymi fanaberiami.
krosno caly czas rosnie i bedzie roslo czy tego chcecie czy nie,chocby dlatego ze ludzie chca zarobic a kurs jest bardzo niski w przeciwienstwie do reszty przegrzanych spolek z gieldy,idzie do gory a jak tylko sie pojawi info to murowany wystrzal na 80gr-1zl , jesli nie to tapeta ale to jest gielda!, nie ma ryzyka nie ma zysku.jak ktos ma slabe nerwy to zawsze mozna zalozyc lokate na 6%rocznie:D,a ci co nie maja akcji to niech spadaja na jakies inne forum bo po co tu pisza i sieja zamęt,Pozdro dla wytrwalych)