Dnia 2025-01-27 o godz. 22:04 vincent_v napisał(a): > raciborski 0,75 w tym tygodniu, zarobek pewny jak to że twój idol N,jman to ostatnia niemota sztuk walki.
Autor: ~Vincent [185.238.122.*] 2020-10-14 13:29 Opublikowano przy kursie: 5,00 zł , zmiana od tamtej pory: -88,72%
Dnia 2025-01-27 o godz. 22:38 vincent_v napisał(a): > Tak się zastanawiam, co byłoby lepsze? Gdyby urosło już do 2-3 PLN. Czy to, że nie urosło i dopakowałem za grosze, haha
Najlepsza to ta dotacja na system rozminowywania, którą dostali i szort tratujący się żeby odkupić akcje po 10 zł przed wrześniem 2024 .
Najlepsze to było jak myliłeś marże z zyskiem, grę na krótko tu, chciałeś z prawnukiem sprawdzac w rejestrze KNF. A najlepsze jak upierałeś się, że Wrona zbył akcje i stąd zawiadomienie albo podawaleś historyczne bzdety z monitorów
Szykuj się na wzrosty:)
Dnia 2025-01-28 o godz. 12:09 vincent_v napisał(a): > Najlepsze to było jak myliłeś marże z zyskiem, grę na krótko tu, chciałeś z prawnukiem sprawdzac w rejestrze KNF. A najlepsze jak upierałeś się, że Wrona zbył akcje i stąd zawiadomienie albo podawaleś historyczne bzdety z monitorów > > Szykuj się na wzrosty:)
Co to za przywidzenia? Każdy tutaj uważa, że masz nie po kolei z ga_rem, więc już nawet nie wiesz komu odpowiadasz. Oczywiście że minimalne wzrosty będą ale NIGDY PRZENIGDY nie będzie 6 zł czyli tyle za ile kupowałeś. Nawet 2 zł nie będzie. Czekamy na koniec miesiąc na to zapowiadane przez ciebie 4 zł i rajd na 6 zł i na to ESPI które miało być na przełomie roku. Giełda cię wyjaśniła twoje zyski to -95%
Oj po łapkach widzę, że nie każdy skorzystał ze zdołowanego kursu. Dobrze:) To mnie tylko utwierdza, że wybicie będzie mocniejsze i szybciej już myślałem.
Dnia 2025-01-28 o godz. 16:17 vincent_v napisał(a): > Oj po łapkach widzę, że nie każdy skorzystał ze zdołowanego kursu. Dobrze:) To mnie tylko utwierdza, że wybicie będzie mocniejsze i szybciej już myślałem.
A ja po znikających wątkach widzę, że ktoś tu lata z rozwolnieniem do moderatora. Nie dość że wtopuś to jeszcze skarżypyta.
To jak popłynął na oze capital, namieszało mu w głowie, wszyscy pamiętamy jak latał kilka lat temu podniecony że już tylko godziny dzielą od wielkiego up no i było up na 50 groszy a te godziny to kilka lat. Zaburzona głowa do tego choroba alkoholowa.