ciekawe jak sie tydzień rozpocznie - świeca tygodniowa bardzo fajna na wolumenie - ciekawe czy dalej będzie siła to ciągnąć. prosze obstawiać kursik na najbliższe 3 miesice koledzy.
Już nie mogę przeboleć, że w pod koniec roku "musiałem" się pozbyć części GTS w ramach optymalizacji podatkowej w okolicach 5.80zł... mój błąd, że nie kupiłem spowrotem na początku stycznia. Dobrze, że troszkę i tak sobie zostawiłem :)
Za małe obroty jeszcze tu mamy. Ktoś z was był na akcjach w 2019 czy na początku 2020 roku? Zobaczcie jakie wówczas były obroty. Tu jeszcze spokojnie może być powrót w np. okolice 7 zł i marazm przez kilka miesięcy. Ale jest ciąg i ładnie wygląda spółeczka moja ulubiona. Obym się mylił i niech rośnie na takich średnich obrotach nawet do 20 zł...
Zobacz jakie wszędzie były wtedy obroty. NC się powoli budzi może to jest ten czas… spółka była śmiesznie tania nie ma co teraz liczyć że będzie 20 zł w za miesiąc czy dwa ale urealnienie wyceny na 12 zł już tak
Zgadzam się. Część spółek na NC znacznie poprawia wyniki po paru latach marazmu przez covid i inflacja. A wtedy tez kursy rosna, zarówno tych mocniejszych graczy jak i slabeuszy. Bawie sie glownie na NC, i tym roku prawie wszystko jest na zielono, niektore spolki nawet po 50% i więcej ...