• ciekaweee Autor: ~lala [109.243.144.*]
    ciekawe jak sie tydzień rozpocznie - świeca tygodniowa bardzo fajna na wolumenie - ciekawe czy dalej będzie siła to ciągnąć.
    prosze obstawiać kursik na najbliższe 3 miesice koledzy.
  • Re: ciekaweee Autor: ~Spekulant [136.144.99.*]
    Panika na rynkach A tu blokada i zbieranie na 7.90 dobrze dobrze
  • Re: ciekaweee Autor: ~aaaa [79.185.127.*]
    geotrans z najlepsza oferta w Gdansku - prawie 2 mln https://platformazakupowa.pl/transakcja/1034093
  • Re: ciekaweee Autor: ~Spekulant [136.144.99.*]
    Myślę że 12 Zł powinno być strzelone przed ewentualną korektą
  • Re: ciekaweee Autor: ~mistrzu [31.182.242.*]
    jest dobrze i tylko północ
  • Re: ciekaweee Autor: ~spokojny [77.65.6.*]
    Już nie mogę przeboleć, że w pod koniec roku "musiałem" się pozbyć części GTS w ramach optymalizacji podatkowej w okolicach 5.80zł... mój błąd, że nie kupiłem spowrotem na początku stycznia. Dobrze, że troszkę i tak sobie zostawiłem :)
  • Re: ciekaweee Autor: ~aaaa [79.185.136.*]
    fajnie widać, jak warto samemu śledzić przetargi. wczoraj tutaj pisaliśmy o otwarciu w Gdańsku, a kurs ruszył dopiero po tym, gdy spółka dała ESPI
  • Re: ciekaweee Autor: ~Tomic [185.254.40.*]
    12 będzie szybko
  • Re: ciekaweee Autor: ~Zeus [213.134.166.*]
    Za małe obroty jeszcze tu mamy.
    Ktoś z was był na akcjach w 2019 czy na początku 2020 roku? Zobaczcie jakie wówczas były obroty. Tu jeszcze spokojnie może być powrót w np. okolice 7 zł i marazm przez kilka miesięcy. Ale jest ciąg i ładnie wygląda spółeczka moja ulubiona.
    Obym się mylił i niech rośnie na takich średnich obrotach nawet do 20 zł...
  • Re: ciekaweee Autor: ~King [77.65.102.*]
    Zobacz jakie wszędzie były wtedy obroty. NC się powoli budzi może to jest ten czas… spółka była śmiesznie tania nie ma co teraz liczyć że będzie 20 zł w za miesiąc czy dwa ale urealnienie wyceny na 12 zł już tak
  • Re: ciekaweee Autor: ~Holender40 [80.51.132.*]
    Zgadzam się. Część spółek na NC znacznie poprawia wyniki po paru latach marazmu przez covid i inflacja. A wtedy tez kursy rosna, zarówno tych mocniejszych graczy jak i slabeuszy. Bawie sie glownie na NC, i tym roku prawie wszystko jest na zielono, niektore spolki nawet po 50% i więcej ...
  • Re: ciekaweee Autor: ~DarusUK [83.104.98.*]
    Byłem i sprzedałem w okolicy 25zł :) hihi
[x]
GEOTRANS -1,02% 5,82 2025-09-19 16:49:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.