siedział jak zbity pies -ze wstydu przed akcjonariatem nie powinien występować w telewizji - zwłaszcza w towarzystwie fachowców - bredził coś o eldorado -obiektywnych trudnościach-widać było że już wie- dni prezesury są policzone-po ostatnich infach wiadomo że to początek końca - pół roku temu pisałem że to bankrut -straty każdego roku-utrzymują się chyba tylko z emisji -tu solcu i białych błotach ludzie wszystko wiedzą- do końca roku- to wszystko -jędrzejewski też umoczył - HYDRAPADACZKA
john!!!-dobrze ci radzę -połknij relanium-nerwy w biznesie to zły doradca-a tak na marginesie-nikogo nie opluwam-to jest forum , każdy ma prawo do swojej opinii,-zadałeś mi kilka pytań- odpowiadam: nie jestem bezrobotny,zwolniony ,zawistny itp - mam kilka nieruchomości ,kilka mercedesów(poważnie!) nie muszę pracować-mam czas i komputer-skąd do głowy ci przyszedł ten katolik - paradne!!!!-pozdrawiam i życzę dalszych wzrostów !!!!!!
swego czasu były tutaj niezłe wzrosty ale wtedy jeszcze nad spółką nie wisiało widmo bankructwa a przynajmniej nie było ono tak oczywiste.
a co do wzrostów to może i tutaj będą o ile HPS doczeka dobrych czasów, zmieni się zarząd na kompetentny i uratuje spółkę przed bankructwem a zegar tyka, czasu coraz mniej.