Witam,
Tu już dawno powinno być 20 PLN a nawet wyżej, tylko niestety czasami wśród posiadaczy akcji Rafametu trwa wyścig kto sprzeda taniej. Kurs akcji jest żenujący a 20 złotych to żadna wycena. Od 30 możemy rozmawiać trochę poważniej na temat wartości spółki, choć nawet z trójką na przedzie ja nie sprzedaję...
Pozdrawiam,
Misiek
Oczywiście, że kurs jest żenujący i dlatego tak mały ruch. Nikt już nie kupi większej ilości bo chętnych do sprzedaży po takiej cenie nie ma. Zwłaszcza biorąc pod uwagę wskaźniki tych akcji. W zasadzie jedynym wyjściem to powoli zbierać każdą dostępną ilość tych akcji. Przynajmniej ja gdybym miał troszkę kasy to tak bym zrobił. Cena powyżej 30 jest z pewnością osiągalna.
Oczywiście, że kurs jest żenujący i dlatego tak mały ruch. Nikt już nie kupi większej ilości bo chętnych do sprzedaży po takiej cenie nie ma. Zwłaszcza biorąc pod uwagę wskaźniki tych akcji. W zasadzie jedynym wyjściem to powoli zbierać każdą dostępną ilość tych akcji. Przynajmniej ja gdybym miał troszkę kasy to tak bym zrobił. Cena powyżej 30 jest z pewnością osiągalna.
ja stawiam na to , że 20 będzie za tydzień do max 3 tygodni , teraz trochę się chyba pobuja pomiędzy 17 a 18 z groszami , po czym wybicie gdzieś na 21 itd. , teraz kilku krótkodystansowców wyskoczy z akcji , może będzie to okazja dla innych , żeby dobrać .
To taka moja zgadywanka .