• Rafamet jazda na 20? Autor: ~Kawus [213.17.149.*]
    Ładnie to wygląda, co myślicie 20zł zobaczymy do piątku?
  • Re: Rafamet jazda na 20? Autor: ~Misiek [217.153.242.*]
    Witam,
    Tu już dawno powinno być 20 PLN a nawet wyżej, tylko niestety czasami wśród posiadaczy akcji Rafametu trwa wyścig kto sprzeda taniej. Kurs akcji jest żenujący a 20 złotych to żadna wycena. Od 30 możemy rozmawiać trochę poważniej na temat wartości spółki, choć nawet z trójką na przedzie ja nie sprzedaję...
    Pozdrawiam,
    Misiek
  • Re: Rafamet jazda na 20? Autor: ~stawoska [80.55.221.*]
    Oczywiście, że kurs jest żenujący i dlatego tak mały ruch. Nikt już nie kupi większej ilości bo chętnych do sprzedaży po takiej cenie nie ma. Zwłaszcza biorąc pod uwagę wskaźniki tych akcji. W zasadzie jedynym wyjściem to powoli zbierać każdą dostępną ilość tych akcji. Przynajmniej ja gdybym miał troszkę kasy to tak bym zrobił. Cena powyżej 30 jest z pewnością osiągalna.
  • Re: Rafamet jazda na 20? Autor: ~stan [80.55.221.*]
    Oczywiście, że kurs jest żenujący i dlatego tak mały ruch. Nikt już nie kupi większej ilości bo chętnych do sprzedaży po takiej cenie nie ma. Zwłaszcza biorąc pod uwagę wskaźniki tych akcji. W zasadzie jedynym wyjściem to powoli zbierać każdą dostępną ilość tych akcji. Przynajmniej ja gdybym miał troszkę kasy to tak bym zrobił. Cena powyżej 30 jest z pewnością osiągalna.
  • Re: Rafamet jazda na 20? Autor: ~maxmax [91.90.116.*]
    ja stawiam na to , że 20 będzie za tydzień do max 3 tygodni , teraz trochę się chyba pobuja pomiędzy 17 a 18 z groszami , po czym wybicie gdzieś na 21 itd. , teraz kilku krótkodystansowców wyskoczy z akcji , może będzie to okazja dla innych , żeby dobrać .
    To taka moja zgadywanka .
  • Re: Rafamet jazda na 20? Autor: ~Kawus [213.17.149.*]
    Na 17 to sobie pozwolić nie można. Bujana pomiędzy 18-20 jak najbardziej. Przemielić papier i jazda na nowe szczyty
  • Re: Rafamet jazda na 20? Autor: ~gg [87.205.61.*]
    po 18 to i zbiorę pakiecik
  • Re: Rafamet jazda na 20? Autor: ~gg [77.254.68.*]
    od prawie roku niemają się czym pochwalić albo niele robią albo już niedługo?
  • Re: Rafamet jazda na 20? Autor: ~pawelh [83.23.87.*]
    ale o czym ty mówisz? odnośnie czego?
  • Re: Rafamet jazda na 20? Autor: ~gg [77.253.133.*]
    Mówię o nowych kontraktach , obiecanych przejęciach, wprowadzemia odlewni na NC,i innych historiach mogących miec wpływ na kurs i zyski
  • Re: Rafamet jazda na 20? Autor: ~gg [77.253.133.*]
    obiecanki cacanki ...........
    Projekt odlewni na NC był wstrzymany bo była dekoniunktura a jest już inaczej chyba?
  • Re: Rafamet jazda na 20? Autor: ~jachu [77.253.133.*]
    Skoro nie będzie upublicznienia odlewni to po co urzymywać administracje i rafametu i odlewni i ponosić koszty. Zrobić fuzje i po krzyku!!!
[x]
RAFAMET -3,03% 57,70 2026-05-13 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.