• Merytorycznie Autor: ~Zwg [109.231.2.*]
    Witam. Zanim zacznę proszę o nie zaśmiecanie wątku jakimiś linkami do wywiadów, strategii, czy innych cudów na patyku dotyczących spółki. Czy ktoś z akcjonariuszy ma możliwość i wybiera się na wza? Chodzi o stworzenie listy pytań do zarządu, bo to co na chwilę obecną dzieje się w spółce to jakieś nieporozumienie. Czas chyba przycisnąć zarząd, bo póki co, to co reprezentują te persony to jakaś kpina z akcjonariuszy.
  • Re: Merytorycznie Autor: ~Qb [188.146.36.*]
    Mam możliwość żeby się wybrać na wza. Nie mam jednak ochoty na to. Szkoda mi czasu i cierpliwości. Ty im zdasz pytania, odpowiedzą i nic się nie zmieni. Tego nikt nie kupuje. Wszyscy wiszą na hakach i się bujają. Wszedłem tu pod bajki o e-commerce, o rozwoju o miliardach, niezwykle doświadczonej kadrze(to jedyna prawda).
  • Re: Merytorycznie Autor: ~Zwg [109.231.2.*]
    No właśnie ta doświadczona kadra doprowadza mnie do szału. Ile można dogrywać temat. Na obiecywali cudów a teraz cisza, zlewają akcjonariuszy totalnie. Jestem osobą cierpliwą ale to już zaczyna denerwować. Już nawet nie chce wspominać o serii O, za którą przytulili kasę która teraz przepalają na wynagrodzenia, nic nie robiąc
  • Re: Merytorycznie Autor: ~krazinski [83.27.92.*]
    Szkoda, że Wojtuś-Mario-Szejk-Inwestor-Akcjonariusz-Cierpliwy-Gacek-plażowicz-itd. olał ten wątek i tylko standardowo podbił kilkanaście swoich, w których pisze w kółko to samo. Czyżby nie wybierał się na walne?
  • Re: Merytorycznie Autor: ~krazinski [83.27.92.*]
    Wielonickowiec chyba nie lubi tego wątku.
  • Re: Merytorycznie Autor: ~krazinski [83.27.138.*]
    Dnia 2025-01-25 o godz. 21:40 ~Zwg napisał(a):
    > Czy ktoś z akcjonariuszy ma możliwość i wybiera się na wza? Chodzi o stworzenie listy pytań do zarządu, bo to co na chwilę obecną dzieje się w spółce to jakieś nieporozumienie. Czas chyba przycisnąć zarząd, bo póki co, to co reprezentują te persony to jakaś kpina z akcjonariuszy.

Domyślam się odpowiedzi, ale dla formalności i tak spytam. Udało się cokolwiek z powyższego?
    Ja osobiście nie miałem jak. Może przy następnym mi się uda ale wtedy nie będzie to miłe zebranie przy herbatce i ciastkach. Pozdrawiam akcjonariuszy, chyba jeszcze posiedzimy na tym syfie.
  • Re: Merytorycznie Autor: ~krazinski [83.27.41.*]
    Dnia 2025-02-19 o godz. 07:58 ~Zwg napisał(a):
    > Ja osobiście nie miałem jak. Może przy następnym mi się uda ale wtedy nie będzie to miłe zebranie przy herbatce i ciastkach.

Tutejszy wielonickowiec ciągle powtarza, że czeka na to następne. Oby się doczekał właśnie takiego, jakie tu zapowiadasz.
    Kolejny termin mija a tu dalej zarząd ma akcjonariuszy gdzieś. Nigdy więcej spółek, w której zasiądzie ktokolwiek z obecnego zarządu. Żenada jakich mało. I
  • Re: Merytorycznie Autor: ~Inwestor2 [193.192.177.*]
    jutro się nie otworzy jest info
  • Re: Merytorycznie Autor: ~Alex [217.119.77.*]
    Rewelacja
    Będzie biznes który ma około 30 mln przychody i rekordowe ebitda

Wspaniale

A nie wierzyli
  • Re: Merytorycznie Autor: ~krazinski [83.7.230.*]
    Dnia 2025-09-02 o godz. 03:51 ~Alex napisał(a):
    > > Będzie biznes który ma około 30 mln przychody i rekordowe ebitda

Ten od "30 mln przychody" tym razem nazywa się Alex.
  • Re: Merytorycznie Autor: ~krazinski [83.7.195.*]
    Dnia 2025-09-01 o godz. 22:48 ~Inwestor2 napisał(a):
    > jutro się nie otworzy jest info

Nie tylko się bez problemu otworzyło, ale też niewiele brakowało, żeby w trakcie sesji kurs zszedł poniżej poziomu wczorajszego zamknięcia. Próbowałeś kogoś tym naganianiem rozbawić?
  • Re: Merytorycznie Autor: ~krazinski [83.7.230.*]
    Dnia 2025-09-01 o godz. 22:05 ~Zwg napisał(a):
    > Kolejny termin mija a tu dalej zarząd ma akcjonariuszy gdzieś. Nigdy więcej spółek, w której zasiądzie ktokolwiek z obecnego zarządu. Żenada jakich mało. I

Tak naprawdę termin nie minął. To tutejszy wielonickowiec manipulował i się upierał, że do końca sierpnia (a wcześniej do końca lipca) władze spółki zrobią coś, co tak naprawdę mogły zrobić później - w tym terminie, w którym to zrobiły. Niemniej obsuw i wtop ta spółka zaliczyła już tyle, że uważam, że powinny polecieć za to głowy.
[x]
GRUPAMZ 0,00% 0,33 2025-12-04 09:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.