Witam ostatnia wycena 40 zł bez tego kontraktu wczorajsze obroty najwyższe od ponad roku.Spółka od wczoraj stała się jeszcze bardziej atrakcyjna więc wczoraj sesja to tylko wstęp do dalszych wzrostów.Pozdrawiam
Co za prymitywne naganianie, zero subtelności.
A zapoznałeś się baranku chociaż z tą rekomendacją, z jej założeniami???
Będą kontrakty to kurs urośnie bez twojej pomocy, ale rozumiem, że kupiłeś powyżej 22 i teraz się wiercisz.
Tutaj bardzo co niektórych boli że kupiliśmy tanio akcje i nie zamierzamy sprzedać nawet 1 sztuki. Ale tak ma właśnie być, niech boli. Za głupotę się płaci. Wycena aktualna śmieszna. Jeszcze jak dofinansowanie wjedzie w lutym to już w ogóle się zrobi absurd.
Luka startu nie trzeba domykać patrz na Pure czy zamknęli Luke startu po prawie identycznej do naszej wczorajszej sesji z 15 lipca 2024 nie zamknęli ! Po takim dobrym infie chcecie już korekty.Ale wiadomo jak wszędzie kto ma akcje chce wzrostów kto sprzedał chce jak najtaniej kupić.
Porównałem wczorajszą sesje do Pure z 15 lipca bo dużo analizuje wykresy i nie mogłem znieść podobnej sesji jak wczorajsza na wykresie i znalazłem prawie identyczną właśnie tam gdzie info otwarcie ok plus 20 % dołożenie jeszcze ok 10% i cofka ok 7 % wyrysował się biały młot na ponad ok 20 krotnie wyższych obrotach niż wcześniejsze sesje.Na Pure ta świeczka z luką otwarcia dała drogę do wzrostów w dwa tygodnie z 10 zł na 30 zł wątpliwe żeby u nas wystarczyła im jedna sesja i ok plus 30 % w szczycie po takim info. Dlatego również obstawiam dalsze wzrosty w przyszłym tygodniu sternik nie odpuści okazji.
Podobna sytuacja na CLN była poszło prawie 120 %. Jestem tez zwolennikiem zamykania luk, ale nie wszystkie luki musza być zamykane od razu, czasami nie zamykają się w cale. Po takim informacji powinno zmienić się wszystko. Pożyjemy, zobaczymy.
Hmm no pozyjemy zobaczymy. Jezeli ma rosnac lawinowo to tylko gdy spekula pociagnie. Ale moim zdaniem to nie jest jakies orzelomowe info pod takie skokowe ciagniecie kursu. Choc faktucznie obroty duze, ale ktos jednak wywalil za prawie 5mln i to na ooziomie 20 zeta. Czy to nie daje do myslenia? Przy takich obrotach to powinno byc plus 50%, a nie marne 20. To moze byc mielenie pod szybkoe wywalenie. Poza tym, umowa ok, ale po prawie pol roku bez zadnej umowy… kiedy nastepna tez nie wiadomo. Ogolnie wiec ja raczej obstawiam powolna cofke niz skoki na 30, choc oczywosscie wole taki scenariusz. Trzeba jednak patrzec realnie a nie sie podniecac jak dzieciuch. Juz w pn sie okaze co dalej, opory przed kursem okrutne
Swoją drogą to bezczelne i konsekwentne deprecjonowanie Spółki powinno zakończyć się nie na forum, ale zupełnie gdzie indziej. Z drugiej jednak strony bardziej wybicie jest z mniejszych poziomów, dlatego może bankierowym hejterkom warto darować. Bardzo ciekawy jestem poniedziałkowej sesji. Może być bardzo interesuĵąca.
Bardzo merytorycznie leszcze, gratuluje wiedzy gieldowej:)) im was wiecej tym na papierze niebezpieczniej. A co pialiscie przy 40? Ze ile bedzie? 100?300? Hehe, tyle w temacie wiedzy