bardzo się cieszę, że tutaj znowu jesteś; jesteś bardzo zdeterminowany by zniechęcić drobnicę do trzymania / kupienia :-)))
masz jakąś obsesję na punkcie mercora? niestety wiarygodność Twoja = 0
poniżej Twój wpis z przed prawie 5 lat:
Autor: ~obserwer [89.64.91.*] 2020-03-12 11:04
Opublikowano przy kursie: 6,50 zł , zmiana od tamtej pory: 301,54%
Uciekać !
Zgłoś do moderatora Po dzisiejszej propagandzie rodem z PRL-u tylko uciekać. Zatrważająca ślepota ekonomiczna. Wiać daleko, jak najdalej .......
Trafiłeś w sam dołek notowań - brawo Ty ;-)
co do przychodów, które pozostaną w firmie po sprzedaży szacuję je na 30 - 35%; ale jeszcze raz powtarzam, tu nie chodzi tylko o to ile zostanie po, bo podobnie juz było przy poprzedniej transakcji sektora oddzieleń PP, tylko o dalszą strategię firmy i co będą rozwijali; tutaj klucz do sukcesu leży w dużej kompetencji zarządu, ich wyczuciu biznesu oraz bardzo dobrym dziale R&D; aż dziw, że w raporcie Pekao i ich wycenie zostało to pominięte; według mnie analityk przygotowujący rekomendację albo zrobił słaby research spółki, albo zrobił to specjalnie - podobnie jak ty mój Ty "wnikliwy" obserwerze; trochę przesadzasz z swoja niechęcią do spółki i zarządu a Twój intencjonalizm jest zbyt rażący dla postronnego czytelnika; róbta co chceta; ja dam Spółce szansę i poczekam do wypłacenia dywidendy, ogłoszenia nowej strategii oraz kolejnego skupu...