• Plotka o USA Autor: ~Paweł [31.61.250.*]
    Rozklejanie wszędzie przez OZE to również wróżenie z fusów.
    A mi się wydaje że USA to nie jest najlepszy pomysł bo tam Pan JC nic nie znaczy , może być zjedzony i stracić wszystko. Na swoim podwórku jest bezpieczniej. Jeśli ma lek na SM toi tak bardzo dużo zarobi z samej sprzedaży a dodatkowo potężne pieniądze z polskiej giełdy. Kto broni Amerykanom inwestować w Polsce? Inwestorzy z USA też raczej wolą kupić akcje tutaj dla gwarancji swojego sukcesu.Tam są same rekiny , walka o życie , udziały . Piszecie bzdury bo zagraniczni inwestorzy mają pewnie swoje spółki i może być na każdy kraj franczyzna.
  • Re: Plotka o USA Autor: ~luzik [188.146.8.*]
    Hehe, obserwator, wolontariusz
  • Re: Plotka o USA Autor: ~Lewar [5.173.146.*]
    Ratunku tyle w temacie na te wypociny!
  • Re: Plotka o USA Autor: ~Ksionc [37.47.218.*]
    Paweł chyba się zerwał z choinki ,by napisać takie niestworzone rzeczy.
  • Re: Plotka o USA Autor: ~Oze [83.25.108.*]
    Dnia 2025-01-24 o godz. 20:47 ~Ksionc napisał(a):
    > Paweł chyba się zerwał z choinki ,by napisać takie niestworzone rzeczy.

WIDAC ZE KOLES NIE MA POJECIA.SPOLKA MOZE DZIALAC WSZEDZIE A NA GIELDZIE MOZE BYC W USA
  • Re: Plotka o USA Autor: ~Paweł [31.61.250.*]
    Czego nie rozumiecie ? Faktycznie prowadząc auto ciężko się pisze ale starałem się w skrócie i jak najprościej do prostych ludzi ale i tak nie wyszło.
    Czy mam pojęcie ? Hm na prowadzeniu biznesu troszkę tak na giełdzie raczej nie bo tu same wałki idą.
    Ksionc koleżko A Ty to może z chanuki się zerwałeś co?
    OZE lataj dalej i kręć kółeczka po forach , Twoje posty to są dopiero wypociny.
    Lewar , sorry mam nadzieję że Cię oczy nie szczypały , poliglotą nie jestem
  • Re: Plotka o USA Autor: ~Oze [83.25.108.*]
    Dnia 2025-01-25 o godz. 07:21 ~Paweł napisał(a):
    > Czego nie rozumiecie ? Faktycznie prowadząc auto ciężko się pisze ale starałem się w skrócie i jak najprościej do prostych ludzi ale i tak nie wyszło.
    > > Czy mam pojęcie ? Hm na prowadzeniu biznesu troszkę tak na giełdzie raczej nie bo tu same wałki idą.
    > > Ksionc koleżko A Ty to może z chanuki się zerwałeś co?
    > > OZE lataj dalej i kręć kółeczka po forach , Twoje posty to są dopiero wypociny.
    > > Lewar , sorry mam nadzieję że Cię oczy nie szczypały , poliglotą nie jestem

PAWEL TY NAPRAWDE NIE MASZ POJECIA O GPW PISZAC TAKIE RZECZY,TROCHE POKORY
  • Re: Plotka o USA Autor: ~Lewar [5.173.146.*]
    Szacunek za ten post dla Ciebie merytorycznie dałeś dupy ale jako człowiek zdałeś egzamin na pięć. Twoje przemyślenia i odpowiedzi do nas świadczą że jest dobrym i wrażliwym człowiekiem powodzenia w życiu i inwestycjach
  • Re: Plotka o USA Autor: ~Anatol [5.189.221.*]
    Wyglada na to ze akcje kupili spekukanci nagonili innych, sprzedali i znikneli i juz naganiaja na inna spolke mfood.
  • Re: Plotka o USA Autor: ~Hossa [188.47.121.*]
    Każda plotka ma ziarnko prawdy.
[x]
MEDCAMP 2,33% 0,88 2025-10-10 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.