Rozklejanie wszędzie przez OZE to również wróżenie z fusów.
A mi się wydaje że USA to nie jest najlepszy pomysł bo tam Pan JC nic nie znaczy , może być zjedzony i stracić wszystko. Na swoim podwórku jest bezpieczniej. Jeśli ma lek na SM toi tak bardzo dużo zarobi z samej sprzedaży a dodatkowo potężne pieniądze z polskiej giełdy. Kto broni Amerykanom inwestować w Polsce? Inwestorzy z USA też raczej wolą kupić akcje tutaj dla gwarancji swojego sukcesu.Tam są same rekiny , walka o życie , udziały . Piszecie bzdury bo zagraniczni inwestorzy mają pewnie swoje spółki i może być na każdy kraj franczyzna.
Czego nie rozumiecie ? Faktycznie prowadząc auto ciężko się pisze ale starałem się w skrócie i jak najprościej do prostych ludzi ale i tak nie wyszło.
Czy mam pojęcie ? Hm na prowadzeniu biznesu troszkę tak na giełdzie raczej nie bo tu same wałki idą.
Ksionc koleżko A Ty to może z chanuki się zerwałeś co?
OZE lataj dalej i kręć kółeczka po forach , Twoje posty to są dopiero wypociny.
Lewar , sorry mam nadzieję że Cię oczy nie szczypały , poliglotą nie jestem
Dnia 2025-01-25 o godz. 07:21 ~Paweł napisał(a): > Czego nie rozumiecie ? Faktycznie prowadząc auto ciężko się pisze ale starałem się w skrócie i jak najprościej do prostych ludzi ale i tak nie wyszło. > > Czy mam pojęcie ? Hm na prowadzeniu biznesu troszkę tak na giełdzie raczej nie bo tu same wałki idą. > > Ksionc koleżko A Ty to może z chanuki się zerwałeś co? > > OZE lataj dalej i kręć kółeczka po forach , Twoje posty to są dopiero wypociny. > > Lewar , sorry mam nadzieję że Cię oczy nie szczypały , poliglotą nie jestem
PAWEL TY NAPRAWDE NIE MASZ POJECIA O GPW PISZAC TAKIE RZECZY,TROCHE POKORY
Szacunek za ten post dla Ciebie merytorycznie dałeś dupy ale jako człowiek zdałeś egzamin na pięć. Twoje przemyślenia i odpowiedzi do nas świadczą że jest dobrym i wrażliwym człowiekiem powodzenia w życiu i inwestycjach