A mi się wydaje że USA to nie jest najlepszy pomysł bo tam Pan JC nic nie znaczy , może być zjedzony i stracić wszystko. Na swoim podwórku jest bezpieczniej. Jeśli ma lek na SM toi tak bardzo dużo zarobi z samej sprzedaży a dodatkowo potężne pieniądze z polskiej giełdy. Kto broni Amerykanom inwestować w Polsce? Inwestorzy z USA też raczej wolą kupić akcje tutaj dla gwarancji swojego sukcesu.Tam są same rekiny , walka o życie , udziały . Piszecie bzdury bo zagraniczni inwestorzy mają pewnie swoje spółki i może być na każdy kraj franczyzna
Dnia 2025-01-24 o godz. 13:49 ~Paweł napisał(a): ... Piszecie bzdury bo zagraniczni inwestorzy mają pewnie swoje spółki i może być na każdy kraj franczyzna
..., a co to takiego jest, ta franczyzna, że zapytam?! :)}
Dnia 2025-01-24 o godz. 14:27 ~Bykuś napisał(a): > Dnia 2025-01-24 o godz. 13:49 ~Paweł napisał(a): > ... Piszecie bzdury bo zagraniczni inwestorzy mają pewnie swoje spółki i może być na każdy kraj franczyzna > > ..., a co to takiego jest, ta franczyzna, że zapytam?! :)}
ON NIE MA POJECIA JAK DZIALA GIELDA USA I POLSKA.NA AMERYKANSKIEJ SA KAPITALY Z CALEGO SWIATA I MOZNA ZARABIAC TAKIE PIENIADZE ALE TRZEBA MIEC TAKA SPOLKE GRAALA KTORA BEDZIE ZNACZYLA GLOBALNIE A NIE KRAJOWO.NAPEWNO TAKA SPOLKA BY BYLO ONGENO GDY ZACZNIE GLOBALNE SKUTECZNE KOMERCYJNE LECZENIE SM.WTEDY WARTOSC TAKIEJ SPOLKI MOZE BYC LICZONA NIE TYLKO W DZIESIATKACH MILARDOW USD ALE NAWET W SETKACH.NA POLSKIEJ GPW NIE MA TAKIEJ MOCY PRZEROBOWEJ
Dnia 2025-01-24 o godz. 14:50 ~Oze napisał(a): > Dnia 2025-01-24 o godz. 14:27 ~Bykuś napisał(a): > > Dnia 2025-01-24 o godz. 13:49 ~Paweł napisał(a): > > ... Piszecie bzdury bo zagraniczni inwestorzy mają pewnie swoje spółki i może być na każdy kraj franczyzna > > > > ..., a co to takiego jest, ta franczyzna, że zapytam?! :)} > > ON NIE MA POJECIA JAK DZIALA GIELDA USA I POLSKA.NA AMERYKANSKIEJ SA KAPITALY Z CALEGO SWIATA I MOZNA ZARABIAC TAKIE PIENIADZE ALE TRZEBA MIEC TAKA SPOLKE GRAALA KTORA BEDZIE ZNACZYLA GLOBALNIE A NIE KRAJOWO.NAPEWNO TAKA SPOLKA BY BYLO ONGENO GDY ZACZNIE GLOBALNE SKUTECZNE KOMERCYJNE LECZENIE SM.WTEDY WARTOSC TAKIEJ SPOLKI MOZE BYC LICZONA NIE TYLKO W DZIESIATKACH MILARDOW USD ALE NAWET W SETKACH.NA POLSKIEJ GPW NIE MA TAKIEJ MOCY PRZEROBOWEJ
..., oze, zejsrał się goły na rogu stodoły...! Buchaaahhhaaa!!!
Dnia 2025-01-24 o godz. 15:16 ~mr napisał(a): > Co braleś ma ładnego kopa
JEDEN ZLOTY GRAAL NA AMERYKANSKIEJ GIELDZIE I TAK BEDZIE.TAKIEGO GRAALA NIE WOLNO ZMARNOWAC I JANUARY DOBRZE O TYM WIE.USA POMOGA JANUAREMU 0ZOSTAC NAJBOGATSZYM POLAKIEM
Specjalnie nazwałem to w ten sposób żeby każdy ,,profesjonalista " zrozumiał chłopskim językiem o co chodzi , jednak się nie udało. Nie będę się rozpisywał bo już mnie wymęczyło pisanie z ludźmi z bankiera. Wiesz co to wyłączność ? Każdy stan itd. Nie trzeba rozbijać sił na drugi kontynent żeby zarabiać. Tu same grubasy , farmazony z wybujałym ego w domu na kredycie z samochodem w leasingu w lęku o stratę paru groszy.
Ciekawe kto z Was prowadził chociaż warzywniak? Bez obrazy, to nie jest do wszystkich tylko do największych znawców.
Zadowolony?
Rozpocząłem się mocno ale nie przepuścili jak zwykle.
Franczyza ? To tak żeby każdy zrozumiał , wyłączność będzie lepszym określeniem dla Pana profesjonalisty. Po co rozbijać siły na dwa kontynenty ? Pojęcia chyba nie macie co to jest prowadzenie spółki czy czterech a co dopiero w USA.
Nie będę już pisał bo mi się odechciało. Pozdrawiam Was