• OFE NN w akcji Autor: ~Ankieter [77.65.209.*]
    Jeszcze trochę i zejdą z pokładu.
  • Re: OFE NN w akcji Autor: ~Ankieter [77.65.209.*]
    To do wiadomości dla piracika, który rokt temu rzucał się i zaprzeczał rzeczywistości i faktom.
    To dla tych, którzy nie wiedzą jeszcze co to za indywiduum i manipulator kryjący się teraz pod jakmiś nikiem pir33 ......
  • Re: OFE NN w akcji Autor: ~Dyzma [178.159.132.*]
    A ty co tu robisz?
  • Re: OFE NN w akcji Autor: ~AdrianMaliniak [91.236.137.*]
    Ankietę przeprowadza :))))
  • Re: OFE NN w akcji Autor: ~Guard [77.255.43.*]
    Dnia 2025-01-24 o godz. 12:58 ~Ankieter napisał(a):
    > Jeszcze trochę i zejdą z pokładu.

Mnie to obchodzi tyle co wczorajsza kolacja,nie błażnij się człowieku.
  • Re: OFE NN w akcji Autor: ~Dyzma [178.159.132.*]
    Dramat co wypisuja, no ale po coś tu się produkuja
    Zamiast cieszyć się że spółka wychodzi z dołka,zdobywa nowe rynki i zamówienia to piszą że NN wychodzi jak to są trolle z NN związani, którzy wiedzą dokładnie jak robić kółka i siać dezinformacje na temat spólki.Połowa wpisów na tym forum to jest hejt ,Ci którzy pisali ostatnio o 12 pln za akcję pozostaną bezkarni.W tym kraju wszystko wolno bogatym,biedni idą do więzienia.
    Ależ drogi chłopcze ja się bardzo cieszę, że NN schodzi z pokładu. Baba z wozu, koniem lżej!

To bardzo dobra informacja dla nas, nie pierwszy i zapewne nie ostatni to raz OFE oddają akcje w dołku czy ektremalnie tanio.

Cieszy mnie dzisiejszy obrót bo jest szansa, że wnet ich pożegnamy.

Bardzo raduje mnie dzisiejsze ESPI i mam nadzieję, że na kolejne nie przyjdzie nam czekać kolejny rok.

Tyle.
    Drogi Ankieterze skoro jesteś pewny ,że NN wychodzi to wniosek jest taki ,że jesteś przedstawicielem NN na tym forum.Masz informacje na temat spółki i możesz robić z nimi co chcesz by kształtować opinie na temat spółki na tym forum,pośrednio wpływając na kurs.Wiadomo, duży robi co chce i nikt mu nie zabroni,a przewarznie działa w porozumieniu z innym manipulantem.Tak ,że mały tylko może się przyglądać co robicie i wysnuwać wnioski,czyli podpiąć się pod to co aktualnie zamierzacie.

Drogi chłopcze, widać, że lubisz teorie spiskowo - spódzielczo - masońskie, coś jak pilny uczeń piracika ......, a nie lepiej się dokształcić albo z pokorą zapytać jak się czegoś nie wie, zamiast robić z siebie .....

Proponuję analizę komunikatów z 2023 roku i zestawienia akcji w portfelach OFE na koniec 2023 i 2024.

Daj znać do jakich wniosków dojdziesz jak już odrobisz pracę domowową.

Do dzieła!
    Zapoznaj się z komunikatami z 2023 i porównaj stan posiadania OFE na koniec 2023 i 2024.

Zatem do dzieła i nie zapomnij podzielić się wnioskami.
  • Guard Autor: ~P33 [37.28.159.*]
    Nie wchodz z nim w polemikę .
    Co oni mają teraz pisać żeby odebrać akcję?
    NN bedzie sprzedawać akcję spółki która ma takie perspektywy za 21zl....:)
    Pomyśl kto może napisać takie bzdury....:)
  • Re: Guard Autor: ~Ankieter [77.65.209.*]
    Widzę, że u kolegi problemy się pogłebiają .....
  • Ixi - ankieter Autor: ~P33 [37.28.159.*]
    Nie kryje się spadziu tylko AI bankiera blokuje moje posty pod moim nikiem.:):):)

Nie wchodzę w polemikę w 2025r z płatnymi pisarzami bez akcji.

Skończył się Laser1 z brakiem finansowania, a wystartował ixi z NN.....dobre.
    Ze wam się chcę. Pozdrawiam cieplutko ty mój ulubieńcu z 27k kupionymi za 5zl
[x]
MEDICALG 1,14% 39,90 2025-09-24 17:03:20
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.