To do wiadomości dla piracika, który rokt temu rzucał się i zaprzeczał rzeczywistości i faktom. To dla tych, którzy nie wiedzą jeszcze co to za indywiduum i manipulator kryjący się teraz pod jakmiś nikiem pir33 ......
Zamiast cieszyć się że spółka wychodzi z dołka,zdobywa nowe rynki i zamówienia to piszą że NN wychodzi jak to są trolle z NN związani, którzy wiedzą dokładnie jak robić kółka i siać dezinformacje na temat spólki.Połowa wpisów na tym forum to jest hejt ,Ci którzy pisali ostatnio o 12 pln za akcję pozostaną bezkarni.W tym kraju wszystko wolno bogatym,biedni idą do więzienia.
Drogi Ankieterze skoro jesteś pewny ,że NN wychodzi to wniosek jest taki ,że jesteś przedstawicielem NN na tym forum.Masz informacje na temat spółki i możesz robić z nimi co chcesz by kształtować opinie na temat spółki na tym forum,pośrednio wpływając na kurs.Wiadomo, duży robi co chce i nikt mu nie zabroni,a przewarznie działa w porozumieniu z innym manipulantem.Tak ,że mały tylko może się przyglądać co robicie i wysnuwać wnioski,czyli podpiąć się pod to co aktualnie zamierzacie.
Drogi chłopcze, widać, że lubisz teorie spiskowo - spódzielczo - masońskie, coś jak pilny uczeń piracika ......, a nie lepiej się dokształcić albo z pokorą zapytać jak się czegoś nie wie, zamiast robić z siebie .....
Proponuję analizę komunikatów z 2023 roku i zestawienia akcji w portfelach OFE na koniec 2023 i 2024.
Daj znać do jakich wniosków dojdziesz jak już odrobisz pracę domowową.
Nie wchodz z nim w polemikę .
Co oni mają teraz pisać żeby odebrać akcję?
NN bedzie sprzedawać akcję spółki która ma takie perspektywy za 21zl....:)
Pomyśl kto może napisać takie bzdury....:)
Nie kryje się spadziu tylko AI bankiera blokuje moje posty pod moim nikiem.:):):)
Nie wchodzę w polemikę w 2025r z płatnymi pisarzami bez akcji.
Skończył się Laser1 z brakiem finansowania, a wystartował ixi z NN.....dobre.
Ze wam się chcę. Pozdrawiam cieplutko ty mój ulubieńcu z 27k kupionymi za 5zl