• Ciągle grubas sypie Autor: ~Bosko [37.31.2.*]
    Nie szkoda Ci zarobku większego że tak wyrzucasz akcje żałosne że nie chce zarobić grubas mam nadzieję że skończą Ci się akcje i nie osiągnie tych 95 procent progu i kupuje to też jakiś grubas by nie było celu a wtedy akcje poleca do góry jak skończą się akcje temu ci tak sypie i będzie żałował i plul sobie w brodę że tak tanio oddał duży pakiet akcji
  • Re: Ciągle grubas sypie Autor: ~agnieszka [31.0.54.*]
    Bosko wg przepisu rodzina M wraz ze podmioty powiązane mogą zawiązać porozumienia a potrzeba 90 % akcji a oni mają już 94 % prawdopodobnie nie mają tyle kasy na skup więc czekam do jesieni a w międzyczasie wyniki roczne podział zysku wyniki za 1kwartał może to coś zmieni ja tam czekam
  • Re: Ciągle grubas sypie Autor: ~Max [172.226.62.*]
    Agnieszka znowu piszesz głupoty , poczytaj przepisy . Kase mają , chyba cały czas kupują , chcą mieć 95% głosów na walanym żeby zrobic przymusowe wezwanie .PO dzisiejszym dniu będą mieli już 94% wszystkich głosów . Jeszcze milion akcji i po zawodach .
  • Re: Ciągle grubas sypie Autor: ~Jorguś [89.250.202.*]
    Maksiu a gdzie informacja ze chcą zrobić przymusowe wezwanie. To są tylko twoje przypuszczenia i domysły.
  • Re: Ciągle grubas sypie Autor: ~Max [146.75.162.*]
    stwierdzam to z doświadczenia z innych spółek , w kilku wezwaniach już uczestniczylem , tu chociaż robią to w miarę uczciwie bo nie zaniżają ceny jak na innych spółkach ( przykład energa , gobarto ) i być może będzie jakaś premia przy wezwaniu
  • Re: Ciągle grubas sypie Autor: ~agnieszka [31.0.54.*]
    Więc czekam i pozdrawiam serdecznie Aga
    Oczywiście fajnie byłoby jakby zostali na giełdzie i zwiększali wartość spółki , tego wam i sobie życzę ,bo spółka fajnie się rozwija i ma potencjał na wyższy kurs, szczególnie że ff już jest bardzo mały .
  • Re: Ciągle grubas sypie Autor: ~max [89.228.98.*]
    Przy 90% głosów mogą zrobić Wycofanie akcji z obrotu giełdowego (delisting) i tu nie masz obowiązku sprzedawc im akcji, a przy 95% głosow mogą zrobić przymusowy wykup i tu już biuro maklerskie sprzeda akcje za Ciebie.Pytanie jedynie czy to zrobią ,ale nie po to zaczeli skupowac akcje do tych 95% zeby zostac na giełdzie .
    Po dzisiejszych infach maja 93,5 % , plus 1,3 miliona akcji własnych ,musieli się dogadać z jakimś funduszem co był pod progiem , bo drobni raczej im akcji nie sprzedają Nie w takich ilościach .
  • Re: Ciągle grubas sypie Autor: ~olgierd_ [31.61.234.*]
    Dzisiejsze ESPI: 21, 22, 23 stycznia przez spółkę i podmioty powiązane zostało kupione ok 550 tyś akcji a przez pozostałych inwestorów ok 150 tyś. Seler to Twoje zakupy?:)
  • Re: Ciągle grubas sypie Autor: ~Seler [91.215.44.*]
    Aga nie, że brakuje im hajsu, tylko nie mogą kupić, więcej niż 25 % per dzień.
    Co do mnie, to dzisiaj akurat nie miałem czasu brać udziału w zakupie, ale od poniedziałku znów ruszam.
    Ja niestety nie mam możliwości kupowania 300 tys akcji, ale łącznie przez te dwa tyg dokupie pod 40 tys co da mi łącznie około 120 tys
[x]
DMGROUP -2,24% 3,06 2025-10-15 15:54:04
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.