• Longterm o Synektiku Autor: ~Zwyklyleszcz-krytyk [37.31.34.*]
    Absolutnie nie jestem jakimś fanem Alberta...wręcz przeciwnie, ale czasem lubię sobie posłuchać co ma do powiedzenia-wczoraj w jego livie padło pytanie o Synektik - jego odp... generalnie Synektik jest już drogi, a NFZ nie będzie już tyle płacił za roboty i za operację, bo na początku NFZ chciał nasycić rynek więc z czasem marże mogą spadać, będzie mniej robotów i operacji,może się też pojawić konkurencja ,generalnie większość hossy spółka ma za sobą, są jeszcze możliwe jakieś wzrosty ale to już nie będzie to to było...

Haha....Przekonał was?
  • Re: Longterm o Synektiku Autor: ~Seba [31.0.59.*]
    Wstyd w ogóle słuchać tego naciągacza
  • Re: Longterm o Synektiku Autor: ~Reto [83.28.239.*]
    Albert nie grzeszy inteligencją.
  • Re: Longterm o Synektiku Autor: ~InwestorGPW [5.173.64.*]
    Longterm to antywskaźnik jak coś. Taki polski Jim Cramer. Gorzej byłoby jakby powiedział, że SNT ma świetlaną przyszłość.
  • Re: Longterm o Synektiku Autor: ~Zwyklyleszcz-krytyk [37.31.36.*]
    Ja lubię posłuchać jak nawija makaron swoim słuchaczom...z drugiej strony doceniam jego wkład w "edukowanie" nowego narybku - w końcu kiedyś będziecie potrzebowali kogoś kto odkupi od was ten papier po 500 a może 1000?
  • Re: Longterm o Synektiku Autor: ~Dario [83.3.17.*]
    hehe będzie mniej operacji? a co ludzie będą coraz zdrowsi, lekarze będa woleli sami operowac, czy będą zamykać szpitale?
  • Re: Longterm o Synektiku Autor: ~xxx [81.15.130.*]
    To raczej oznacza, że jeszcze skupuje. Potem się przyzna że trochę ma ale nie powie ile.
    Rynek się nasyci, jak będzie duża ilość robotów a wtedy nawet jak marża na zabiegu spadnie to nadrobi to ilość. Nawet przegoni.
  • Re: Longterm o Synektiku Autor: ~InwestorGPW [5.173.64.*]
    I nasz Jim Cramer się myli. Operacji będzie co raz więcej. Po pierwsze społeczeństwo się starzeje, po drugie operacje laparoskopowe są dużo gorsze, po trzecie lekarze wolą (będą woleć) operacje robotami. Ja zakładam postęp w całej medycynie. A roboty to podstawa przyszłości. Zresztą wystarczy spojrzeć jak operują na zachodzie Europy czy USA.
  • Re: Longterm o Synektiku Autor: ~MsTwelvemoons [185.210.39.*]
    To jest strasznie głupie :D
  • Re: Longterm o Synektiku Autor: ~alfred [212.87.10.*]
    Nie wiem, kto to ten Albert, ale można mu powiedzieć, że ma prawo do wyrażania własnych opinii, natomiast w mojej ocenie jest w błędzie. I to jest też tylko moja osobista opinia.
  • Re: Longterm o Synektiku Autor: ~Zwyklyleszcz-krytyk [37.31.40.*]
    za rok w kolejnym livie powie,ze 500 to okazja,bo spolka wchodzi do USA ze swoim znacznikiem ...
  • Re: Longterm o Synektiku Autor: zenekzakcentu [88.156.214.*]
    Santander na JSW wydał reko na 7zł a po cichu w grudniu TFI Santandera dokupiło 152k akcji tyle właśnie są warte te analizy speców i ich rekomendacje, przy 90zł też pisali że balon i poleci xD
  • Re: Longterm o Synektiku Autor: ~Fazi [5.173.188.*]
    Jakieś pajacyki z YouTuba specjalnie mówią o naszej spółce kontrowersyjne rzeczy bo to im daje klikalność - proste i logiczne
  • Re: Longterm o Synektiku Autor: ~Zwyklyleszcz-krytyk [37.31.40.*]
    W tym przypadku z Facebooka, ale co jest najzabawniejsze jego obserwuje wiele tysięcy osób i nie zapomnę jak CDRed mocno polecał swoim sluchaczom tuż przed premierą Cyberpunka a jak to się skończyło każdy wie.
  • Re: Longterm o Synektiku Autor: ~Hihi [31.0.2.*]
    Pamiętajcie żeby go zglosic do Synektika za jawne kłamstwa.
    Hihihaa
  • Re: Longterm o Synektiku Autor: ~ksiadzrobak [37.47.243.*]
    Ani słowa o kardioznaczniku czemu mnie to nie dziwi :)))
  • Re: Longterm o Synektiku Autor: januszex [5.173.21.*]
    On takie brednie gada, że jak naganiał na Makarony to powiedział, że chce je w WIG20 bo to da temu indeksowi świeżości.
    Jak ogladasz systematycznie jego programy to ewidentnie widać na co nagania a co już sprzedał i przerzucił na nową spółkę na którą... nagania
[x]
SYNEKTIK 0,71% 255,60 2025-10-08 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.