Jeżeli to prawda to byłby skandal nad skandale. Powinien wtedy natychmiast zarząd ogłosić plan skupu akcji.
Działanie funduszy które shortują PGE jest działaniem na szkodę akcjonariuszy.
Jak widać doprowadziły do skrajnie niskiej wyceny akcji a tym samym do wyparowanie miliardów złotych.
Od debiutu gdzie wycena PGE była 46 miliardów zł wartość spółki spadła do 12 miliardów zł. O dziwo działania zarządów są niezgodne z KSH I wymuszone przez SP.
Zarząd powinien wystąpić o zwrot pieniędzy i o wielomiliardowe odszkodowanie od SP a tego do dnia dzisiejszego nie zrobił.
WRosji24 to maja kontakty teraz rządzący, nawet ustepujący prezydent Biden dlatego zaliczył Polskę do drugiej kategorii, bo w służbach rządzący wsadzili teraz ludzi,,, x x, poczytaj umowy podpisane z fsb. Chcesz powiedzieć że Biden się pomylił? Republika jest polska stacja, w dużej mierze wspierana przez Polonię amerykańską. Chyba że jesteś ruskim agentem? Bo szczujesz Polaków na Polaków
Do krajów kategorii B została zaliczona cała Europa Środkowa i Wschodnia: łącznie ze Szwajcarią i Austrią i Portugalią. Rozumiem że to też wina Tuska :)))
Po twoich wypocinach widać że jesteś podniecony, nie będę wyjaśniał dlaczego Austria, Portugalia, bo to wymaga poznania specyfiki tam rządzących i powiązań z Moskwa, ale ze pozostałe kraje Europy środkowej to nawet taki niekumaty xennon powinien pojąć.
Jakie źródło? Ja odniosłem się do wpisu zamieszczonego przez ciebie, poczytaj co napisałeś, juz nie pamiętasz? Inni są w stanie pisać normalnie. Poczytaj więc swój pierwszy wpis i moja odpowiedź. Zastanawiam się jaka jest logika, dla mnie żadnej. Pewno byłeś słaby w matematyce. Moja odpowiedź odnosi się do oszczerczych pomówien wobec Republiki, czy jesteś pojetny?