Ciekawa konferencja dzisiaj. Dużo ciekawych nowosci ktore powinny zmienic sie w trend wzrostowy.Jak powiedziano nie korzystaja z kredytow a sytuacja finansowa jest stabilna.Wierze w nich.
Chyba lubisz doszukiwać się pozytywów, ale ta firma wyraźnie zmierza w złym kierunku. Zwolnili wiele osób, które były związane z firmą od lat, a mimo to nie poprawiło to sytuacji finansowej. Do tego ich archiwalne oferty pracy wskazują, że korzystają z przestarzałych technologii - to wręcz przepis na katastrofę. Dzisiaj po webinarze testowałem ich funkcjonalności i jestem rozczarowany. Lead Finder nie potrafi znaleźć maili nawet do osób z dużych polskich firm. Jak oni chcą przyciągnąć klientów? Co więcej, zapowiadano, że nowy cennik będzie korzystniejszy, a poprawy brak - klientów z miesiąca na miesiąc coraz mniej. Konkurencja już ich dawno wyprzedziła. Niestety, takie są realia.
Ja mam inne zdanie.Wiekszosc firm zwalnia pracowników .To mala firma ktora poradzi sobie na pewno .Mam niewiele ich akcji za grosze kupionych pare dni temu a chetnie dokupie wiecej.
Dlatego teraz jest tanio. Otwarte jest natomiast pytanie czy będzie taniej czy drożej. Ja kupując teraz akcje zakładam się z rynkiem, że spółka najgorsze już ma powoli za sobą.
Też tak uważam deklaracje całkowicie się rozjeżdżają. Kiepski szef ciągnie pracowników w dół. Firma miała potencjał, teraz chyba szuka pomysłu na siebie