• Zibi Autor: ~Zibi [89.65.199.*]
    Ciekawa konferencja dzisiaj. Dużo ciekawych nowosci ktore powinny zmienic sie w trend wzrostowy.Jak powiedziano nie korzystaja z kredytow a sytuacja finansowa jest stabilna.Wierze w nich.
  • Re: Zibi Autor: ~Masa [37.30.52.*]
    Chyba lubisz doszukiwać się pozytywów, ale ta firma wyraźnie zmierza w złym kierunku. Zwolnili wiele osób, które były związane z firmą od lat, a mimo to nie poprawiło to sytuacji finansowej. Do tego ich archiwalne oferty pracy wskazują, że korzystają z przestarzałych technologii - to wręcz przepis na katastrofę. Dzisiaj po webinarze testowałem ich funkcjonalności i jestem rozczarowany. Lead Finder nie potrafi znaleźć maili nawet do osób z dużych polskich firm. Jak oni chcą przyciągnąć klientów? Co więcej, zapowiadano, że nowy cennik będzie korzystniejszy, a poprawy brak - klientów z miesiąca na miesiąc coraz mniej. Konkurencja już ich dawno wyprzedziła. Niestety, takie są realia.
  • Re: Zibi Autor: ~Zibi [89.65.199.*]
    Ja mam inne zdanie.Wiekszosc firm zwalnia pracowników .To mala firma ktora poradzi sobie na pewno .Mam niewiele ich akcji za grosze kupionych pare dni temu a chetnie dokupie wiecej.
  • Re: Zibi Autor: ~kimchi [89.64.0.*]
    Dlatego teraz jest tanio. Otwarte jest natomiast pytanie czy będzie taniej czy drożej. Ja kupując teraz akcje zakładam się z rynkiem, że spółka najgorsze już ma powoli za sobą.
  • Re: Zibi Autor: ~lol [185.31.217.*]
    jak ktoś generuje straty to znaczy że dopłaca do biznesu, pani prezes powinna wylecieć, bo baba się do tego nie nadaje.
  • Re: Zibi Autor: ~Marek [37.30.16.*]
    Też tak uważam deklaracje całkowicie się rozjeżdżają. Kiepski szef ciągnie pracowników w dół. Firma miała potencjał, teraz chyba szuka pomysłu na siebie
  • Re: Zibi Autor: ~Kubek [89.205.130.*]
    Co jeszcze ciekawego powiedzieli Zibi?
[x]
WOODPCKR -2,01% 3,41 2025-10-13 16:22:49
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.