Dnia 2025-01-24 o godz. 13:38 prof_wiatr napisał(a): > Posypuje głowę POPIOŁEM.... > Zaczeło sie wreszcie coś dziać. > Radzę spojrzeć na dzisiejsze transakcje, gruby zaczał skup. > Może tym razem sie nie pomylę.
widze ze wróciłeś do komentowania Develii :)
odnosnie dzisiejszychtransakcji - jedna jaskółka wiosny nie czyni. Widać że D. slabo wygląda na tle np. Domdev. Jak sądzisz gdzie leży tego przyczyna? Na początku roku byłem większym optymistą co do wzrostów na D. Na razie boczniak. Nie ma wiary w wyniki? informacja O sprzedaży 3197 mieszkań nie wybiła kursu powyżej 6zl.
Ciekawe jakie plany na 2025 będą mieli? to moglby być game changer
Dnia 2025-01-24 o godz. 15:07 ~Kwejku napisał(a): > Mieszkaniówce paliwo się kończy. ================================================== To zobacz: Domdev, Mirbud? I co widzisz?
Nie wiem czego oni chcą. Przy tej podaży jednym ruchem mogliby zwalic kurs i 30%. Tak samo w drugą stronę. stac ich na taką zabawę? Obroty jakby je robił animator a nie fundusz, który sprzedaje/kupuje. Warzywniak… to chyba jakiś prof powiedział…
W piątek po zamknieciu pojawił sie komunikat o pierwszej akumulacji akcji. Wydaje mi sie, że to dopiero początek pewnego procesu. Na LT ok, na ST niebezpiecznie.
Tu komputerek maca reakcje rynku i wybiera kierunek odpowiedni do zachowań. Problem że drobnych inwestorów prawie nie ma. Przy stoliku sami zawodowcy. Tylko dywidenda jest pewna. Dlatego trzymam.