Dnia 2025-01-23 o godz. 15:59 ~wwz napisał(a): > Emisja po 1 złoty 900 tysięcy, a po 10 groszy 51 milionów.
ps. orzesz jak możesz............ Szef Guz Adam a trawa nie rośnie bo............. nie jesteś temacie, My' lub ekonomista jak-kameleon rozumie to inaczej i my co widzimy to co chcemy widzieć i tu rozumieć............ hhaahaaa
Dnia 2025-01-23 o godz. 17:25 ~szafraniec napisał(a): > Dnia 2025-01-23 o godz. 15:59 ~wwz napisał(a): > > Emisja po 1 złoty 900 tysięcy, a po 10 groszy 51 milionów. > > ps. orzesz jak możesz............ Szef Guz Adam > a trawa nie rośnie bo............. nie jesteś temacie, My' > lub ekonomista jak-kameleon rozumie to inaczej i my co widzimy to co chcemy widzieć i tu rozumieć............ hhaahaaa >
';Tak a-propo "Szafraniec", korzystasz z jakiegoś translatora?'"
Ciebie interesuje błąd w piśmie czy w obliczeniach.. lub kto kogo wyprzedzi na mecie? haha Szafraniec ps. jak czyta to Adam to ma wolną rękę. ale jest coś co może być moje. tak mi się napisało. ''K""
Robaczku, nie po 10 groszy a po zero, tyle że te darmowe skcje miały być zapłatą za business Raena wniesiony do Punka. Razem 70 mln akcji, ale skończy się tylko na emisji 15 plus te niecałe 22. Kolejnych 30 nie będzie bo w 2024 nie było minimalnego zysku aby się warunek zmaterializował. I tyle w temacie.
Inna rzecz że jakby wszystko poszło po myśli Guza to miałby za kilka miesięcy 63 mln akcji w puli 110. A tak ostał się jeno kawałek sznura czyli 30.5 mln akcji w puli 77.
mnie interesuje zdanie tylko ekonomisty a właściwie jego resztek. pytanie, jak sądzisz czy ta ulica z moją skromną osobą jest wart zainteresowania MOCARZU twoimi papierami. a ja sądzę , że nie.......... napisz co myślisz.
Cena emisyjna jest równa cenie nominalnej czyli 10 groszy .
Cena dotyczy serie G i H .
Seria H dotyczy warrantów subskrypcyjnych C które mogą być wykorzystane do 31 grudnia 2025 roku.
Seria I jest po 1 złoty w liczbie 4 miliony czyli niewiele.