Nigeryjskie Centrum Kontroli i Zapobiegania Chorobom (NCDC) potwierdziło w środę śmierć 22 osób i 143 zdiagnozowane przypadki gorączki Lassa, które odnotowano w ciągu pierwszych dwóch tygodni 2025 roku.
Tak, wypuszczają próbne balony: https://wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/7,114881,31638491,potwierdzily-sie-obawy-who-w-probce-wykryto-groznego-wirusa.html Ciekawe, co będzie tym docelowym...
Dnia 2025-01-24 o godz. 11:57 ~KTOŚ napisał(a): > cmponk napisz 5 lat na sanwilu + 5 lat na sanwilu + 7...
EEEEeeeeee "TYLKO" 17 lat na snw ,....??? stanowczo nie doceniasz naszego "długodystansowca" wcpunk to już rok , czy 2 lata temu obchodził okrągły jubileusz 18 lat na 'holdzie' snw
Dnia 2025-01-24 o godz. 12:18 ~Jaro napisał(a): > Ile dajecie za kolędę w tym roku? > > 50 zł to nie za mało?
Hhhmmm NO, nie wiem czy 'szczęśliwi' akcjonariusze* z snw mogą sobie na aż taką ekstrawagancję pozwolić ,.... Wg mnie bardziej by się kwalifikowali na jakąś formę zapomogi ( CARITAS, dary dla ubogich Św. Antoniego z Padwy itp.)
Dnia 2025-02-13 o godz. 16:28 ~Jaro napisał(a): > Mi dzisiaj przez cały dzień bardzo chce się pierdzieć. Nie wiem czy to ma jakieś znaczenie czy nie. Może to jakiś wirus.
Cóż, mogę polecić specyfik Billa- Bovaer. Rozwiąże krótkoterminowo twój problem żołądkowo- jelitowy, a w trochę dłuższym terminie- egzystencjonalny.
Dnia 2025-02-14 o godz. 07:06 cmpunk napisał(a): > Dnia 2025-02-13 o godz. 16:28 ~Jaro napisał(a): > > Mi dzisiaj przez cały dzień bardzo chce się pierdzieć. Nie wiem czy to ma jakieś znaczenie czy nie. Może to jakiś wirus. > > Cóż, mogę polecić specyfik Billa- Bovaer. > Rozwiąże krótkoterminowo twój problem żołądkowo- jelitowy, a w trochę dłuższym terminie- egzystencjonalny.
No proszę , 'nasz' asior forumowy się rozwija ,..... Teraz oprócz niezwykle "fachowych" porad inwestycyjnych* , można otrzymać i porady** lekarsko/zdrowotne,.... ja słyszałem , że na takie dolegliwości (wzdęcia) jest też dobry sok z kiszonej kapusty
-------------------------------------------------------- ( * ) od ok. 20 lat nagon na kupno akcji holdu snw z Lublina (**) obszary SZEROKO toaletowe to konik naszego asiora
Scett, jesteś 100 lat za afroamerykanami. Jeśli przyjąłeś jeden specyfik od naczelnego wirusologa świata, to powinieneś znać też inne jego produkty :-).
Napisz lepiej jak to "działa" już od ~20 lat na lubelskim ("hold" snw) potentacie od szt. skóry,...... i ile już zarobiłeś w tym okresie ?? ktoś* wywalił , a inny ktoś* kupił , jak to ty od 20 lat tłumaczysz w przypadku j.w. "lubelskiego potentata" ,.... a ja na tej dzisiejszej operacji mam ponad 2,5 gr na akcji*
------------------------------------------- ( * ) tylko już nie pisz , że kupiłem 500 czy 200 akcji