Uwaga. Proszę nie wierzyć w tę rozpowszechniane tutaj bajki, że spółka sprzedaje swój biznes robotyczny albo że nie posiada własnych patentów. Mam nadzieję, że obsługa prawna spółki zajmie się tym jak najszybciej
No ja jak jeden orzeł jeszcze napisał niedawno, że spółka nic nie produkuje i nie ma swoich produktów to ja już jestem spokojny o wzrosty... pozdrawiam starą wiarę.
~Szafir [46.112.100.*] ~Szwejk [46.112.100.*] ~Szmaragd [46.112.100.*] i wiele wiele innych wcieleń tego wielonikowca. I co ciekawe wiele różnych nicków na 1 wątku.
Dnia 2025-01-23 o godz. 13:14 ~Fazi napisał(a): > Uwaga. Proszę nie wierzyć w tę rozpowszechniane tutaj bajki, że spółka sprzedaje swój biznes robotyczny albo że nie posiada własnych patentów. Mam nadzieję, że obsługa prawna spółki zajmie się tym jak najszybciej
I administracją forum przy okazji też mogliby się zająć. Zgłaszałam ten dezinformacyjny post i .... jakoś nic się nie dzieje :/
Na każdej spółce znajdą się śniegowe stwory które lubią grać na nerwach innym. Synektik to merytoryczne forum tylko mały margines stanowią trole, naprawdę jest tu spokojnie. Szkoda że ludzie reagują na prowokacje co powoduje że śmieciowe tematy wypływają na górę strony generowany jest ruch co portal Bankiera z pewnością cieszy, a ci "zwalczający" robią dokładnie to czego oczekują trole. Tu jest założony oddzielny temat i nie podbija to trolowych wątków i tak trzeba robić jeżeli już ktoś chce z tym koniecznie walczyć.