komercjalizacji produktów poprzez organizowanie cyklicznych spotkań z inwestorami popłakałem się ze śmiechu!!!! tak kiepskiej komunikacji jak JRH nikt nie zrobił w zeszłym roku!
Dnia 2025-01-23 o godz. 16:40 ~Marcel napisał(a): > To synerga została na lodzie ?? Tak was wysterowali 10 lat czekania i kasa w błoto .. .. skoro ma wejść ongeno przez rynek amerykański ..
NIGDY NIE PISALI ZE ONGENO MA WCHODZIC PRZEZ SYNERGE.SYNERGA MIALA TYLKO SKANOWAC LECZENIE SM WIEC NIE PISZ BZDUR
Może inaczej —- to wy zawsze wprowadzaliście taką narrację .. że być może a może .. i to ty cwaniaczku żeś tak manipulował .. żeby ubrać ulicę .. a ja zawsze pisałem że ona odpowiedzialna jest tylko za skalowanie terapi … a wejdzie przez mędrcamp .. tak pisałem .. a wy sugerowaliście że a może wejdzie tu albo tam .. a tak to już wiadomo że wejdzie na rynek amerykański i lipa jedyna szansa w jrh że tu coś urośnie
Dnia 2025-01-23 o godz. 17:23 ~Lewar napisał(a): > Kur. a masz samograj to idziesz na maxa czyli USA. Więc mądrale tylko JRH
TAM TAKA MEDYCZNA SPOLKA KTORA BEDZIE MIALA PATENT NA LECZENIE SM BEDZIE NA TOPIE TYM BARDZIEJ W TAKIEJ CHOROBIE NA CALYM SWIECIE.KURS BEDZIE W KOSMOSIE,TRZEBA ZOBACZYC NA AMERYKANSKIEJ GIELDZIE PODOBNE SPOLKI Z DZIEDZINY MEDYCZYNY.WARTOSC GIELDOWA LICZONA W DZIESIATKACH A NAWET SETKACH MILIARDOW.JEZELI TAK BEDZIE TO JANUARY MOZE BYC JEDNYM Z NAJBOGATSZYCH POLAKOW.TYLK9 GIELDA W USA,BO GPW JEST ZA MALA NA TAKA INWESTYCJE
Dnia 2025-01-24 o godz. 07:16 ~Raf napisał(a): > Dobrze, że znaleźli lek na SM! > Na to co się dzieje od kilku lat w głowie oze nie znaleźli i nie znajdą... > przestań kłamać i naganiać!!!
TAK TAK TY TU JESTES NOWY A RACZEJ Z SWOIM NOWYM NICKIEM BY SIAĆ ZAMĘT
Dnia 2025-01-24 o godz. 07:16 ~Raf napisał(a): > Dobrze, że znaleźli lek na SM! > Na to co się dzieje od kilku lat w głowie oze nie znaleźli i nie znajdą... > przestań kłamać i naganiać!!!
DAJ SOBIE NA LUZIK ,JEST PRZECIEZ TYLE INNYCH SPOLEK NA GPW A TY OD KILKU LAT UCZEPILES SIE DO JRH
Ja tu jestem od lat, tak jak od lat utopiłem dużo pieniędzy w spółkach Januarego. Od lat czytam też Twoje wyimaginowane próby napędzania. Od lat znam również Januarego osobiście i wiem, że dba tylko o siebie i swoje pieniądze, nie dotrzymuje słowa i naciąga na inwestycje. Więc nie pisz, żeby dać na luzik, ja staram się znaleźć takich ubranych przez niego osobiście i oszukanych do pozwu zbiorowego. Wystarczy?
Dnia 2025-01-24 o godz. 12:19 ~Ksionc napisał(a): > Ty jesteś inwestor czy dziecko z piaskownicy?
A WIESZ ZE NAJGORSZA CHYTROSC JEST ZE ZNAJOMY,KOLEGA,PRZYJACIEL MA I MU SIE POWODZI.ZAMIAST CIESZYC SIE JEGO SZCZESCIEM ,TO NIE MOZE TEGO ZNIESC.PODOBNY PRZYKLAD JEST Z NIM CZYLI ADASIEM POD 100 NICKAMI KTORY OD MILKU LAT NIE MOZE SIE POGODZIC ZE JANUAREMU SIE UDALO
Dnia 2025-01-24 o godz. 11:47 ~Raf napisał(a): > Ja tu jestem od lat, tak jak od lat utopiłem dużo pieniędzy w spółkach Januarego. > Od lat czytam też Twoje wyimaginowane próby napędzania. > Od lat znam również Januarego osobiście i wiem, że dba tylko o siebie i swoje pieniądze, nie dotrzymuje słowa i naciąga na inwestycje. > Więc nie pisz, żeby dać na luzik, ja staram się znaleźć takich ubranych przez niego osobiście i oszukanych do pozwu zbiorowego. > Wystarczy? >
PAMIETAJ ZE NA GIELDZIE WIEKSZOSC PONOSI PORAŻKI, WIDAC ZE JESZCZE PODTRZEBUJESZ SIE PODUCZYC I NIE OBRAZAC INNYCH.NIE KAZDY NADAJE SIE DO INWESTOWANIA NA GIELDZIE.MOWISZ ZE CZYTASZ MOJE WPISY WIEC GDYBYS MNIE SLUCHAL I KUPIL AKCJE JRH GDY PISALEM PRZY CENIE 50 GROSZY,BYLBYS DZIS ZAROBIONY,WIEC GDZIE POPELNILES BLEDY.MOWISZ TEZ ZE ZNASZ OSOBISCIE JANUAREGO WIEC CI MOWIE ZE TY GO WCALE NIE ZNASZ,CHYBA Z INTERNETU.DLACZEGO CHYTRZYSZ JANUAREMU MOWIAC ZE NIE DOTRZYMUJE SLOWA,WIEC SIE PYTAM JAKIEGO SLOWA.ZOBACZ OD CZEGO ZACZYNAL JANUARY Z JRH A CO JEST DZISIAJ.PYTAM SIE GDZIE NADCIAGA NA INWESTYCJE,BO JA TEGO NIE DOSTRZEGAM TO JEST BIZNES..MOWISZ ZE DBA TYLKO O SWOJE PIENIADZE,LECZ GDYBY NIE DBAL NIE DOSZEDLBY DO TEGO CO MA DZISIAJ.PISZESZ ZE CHCIALBYS MU 0ZALOZYC PROCES ZBIOROWY WIEC NAM NAPISZ NA JAKIEJ PODSTAWIE,MOZE NA TAKIEJ ZE PRZEGRALES KASE NA JEGO SPOLKACH.TAK SAMO INNI PRZEGRYWAJA NA INNYCH.WIDZE ZE WIELU NIE POWINNO INWESTOWAC NA GIELDZIE BO NIE SA DO TEGO ZDOLNI NIE TYLKO MENTALNIE ALE GDY TRACA KASE TRACA GLOWE.JA INWESTUJE NA GIELDZIE PRAWIE OD POCZATKU I TEZ MUSIALEM Z PODOBNYMI SYTUACJAMI SIE ZMIERZAC.RAZ BYLO DOBRZE RAZ GORZEJ,LECZ GDY ZACZELEM INWESTOWAC DLUGOTERMINOWO WTEDY ZOBACZYLEM ZE TO JEST STRZAL W 10.PAMIETAJ NIE BADZ WROGO NASTAWIONY DO INNYCH BO TO ZAMACZA CI UMYSL I NIGDY NIE BEDZIESZ PODEJMOWAL RACJONALNYCH DECYZJI.POLEGLES NA JEDNYM ZACZYNAJ NA INNYM Z ZEROWYM STARTEM I NIE MYSL CO BYLO,WTEDY ZACZNIESZ ZARABIAC,NIC PRZEZ SILE.ZYCZE CI POWODZENIA
A mi się wydaje że USA to nie jest najlepszy pomysł bo tam Pan JC nic nie znaczy , może być zjedzony i stracić wszystko. Na swoim podwórku jest bezpieczniej. Jeśli ma lek na SM toi tak bardzo dużo zarobi z samej sprzedaży a dodatkowo potężne pieniądze z polskiej giełdy. Kto broni Amerykanom inwestować w Polsce? Inwestorzy z USA też raczej wolą kupić akcje tutaj dla gwarancji swojego sukcesu.Tam są same rekiny , walka o życie , udziały . Piszecie bzdury bo zagraniczni inwestorzy mają pewnie swoje spółki i może być na każdy kraj franczyzna.
Dnia 2025-01-24 o godz. 13:45 ~Paweł napisał(a): > A mi się wydaje że USA to nie jest najlepszy pomysł bo tam Pan JC nic nie znaczy , może być zjedzony i stracić wszystko. Na swoim podwórku jest bezpieczniej. Jeśli ma lek na SM toi tak bardzo dużo zarobi z samej sprzedaży a dodatkowo potężne pieniądze z polskiej giełdy. Kto broni Amerykanom inwestować w Polsce? Inwestorzy z USA też raczej wolą kupić akcje tutaj dla gwarancji swojego sukcesu.Tam są same rekiny , walka o życie , udziały . Piszecie bzdury bo zagraniczni inwestorzy mają pewnie swoje spółki i może być na każdy kraj franczyzna.
OPOWIADASZ BAJKI ,POCZYTAJ O MEDYCZNYCH SPOLKACH KTORE SA NA GIELDZIE USA.CZY TO ZBIEG OKOLICZNOSCI ZE JANUARY SOPTKAL SIE ZE BIZNESMENAMI Z ARABII ZA POSREDICTWEM AMBASADORA,CZY WCHODZENIE W AMERYKANSKIE SPOLKI,CZY INFO ZE ONGENO POZYSKAL 15 MILIONOW ZL ZA 100 UDZIALOW PRZY WYCENIE ONGENO NA 300 MLN.CI CO BRALI TE UDZIALY NIE WCHODZILI W CIEMNO I BEDA NA TYM TEZ CHCIELI ZAROBIC.KUPOWALI Z OGROMNYM BONUSEM.CZY PRZYPADEK ZE UDZIALY JAKIE MIAL JRH ZOSTALY ODKUPIONE PRZEZ JANUAREGO ZA GRUBE MILIONY.CZY JEST PRZYPADEK ZE AKCJE JRH POSZLY W GORE O 60% A NIKT DALEJ NIE CHCE SPRZEDAWAC TYLKO CZEKA ,LECZ JA OBSTAWIAM ZE TE AKCJE SA JUZ W MOCNYCH REKACH