• Za parę dni wszystko.... Autor: ~Paweł [31.61.250.*]
    się wyjaśni , jednak z obserwacji wynika że jednak to nie synerga poleci w górę.
    Ależ by to była nie czysta zagrywka.
    Słabo to wygląda ale mogę się mylić , naganiali na medcamp i zaczałem tam zagladać i coś tam się ruszyło.
    Jak myślicie?
    Co lepiej kupić?
  • Re: Za parę dni wszystko.... Autor: ~Obserwator [109.243.128.*]
    I o to chodzi żeby jeszcze tanio skupić Wy będziecie szarpać po 1,5 zł
  • Re: Za parę dni wszystko.... Autor: ~Oze [83.25.108.*]
    Dnia 2025-01-23 o godz. 09:40 ~Obserwator napisał(a):
    > I o to chodzi żeby jeszcze tanio skupić Wy będziecie szarpać po 1,5 zł

A JA CI MOWIE NIE O 1,50 ZL A RAZY KILKADZIESIĄT TEGO
  • Re: Za parę dni wszystko.... Autor: ~Tomek [37.225.48.*]
    Hehe Obserwator ładnie to rozgrywasz .. budujesz emocje .. robisz nadzieje .. ale tak jak pisałem już dawno wszystko poszło w medcamp hehe zerknij sobie w wolnej chwili co tam sie wyprawia .. ongeno wchodzi przez medcamp ide o zakład ..
  • Re: Za parę dni wszystko.... Autor: mlynarzem [77.46.65.*]
    Nie ma żadnej wiążącej informacji i tylko można się zakładać.
  • Re: Za parę dni wszystko.... Autor: ~luzik [84.40.227.*]
    Dnia 2025-01-22 o godz. 21:43 ~Paweł napisał(a):
    > się wyjaśni , jednak z obserwacji wynika że jednak to nie synerga poleci w górę.
    > > Ależ by to była nie czysta zagrywka.
    > > Słabo to wygląda ale mogę się mylić , naganiali na medcamp i zaczałem tam zagladać i coś tam się ruszyło.
    > > Jak myślicie?
    > > Co lepiej kupić?

Co kupić?
    I tego trochę i tamtego też można dołożyć, a za JRH już dziękuję, mam zapas :)
    Tego trochę powiadasz ? A tamtego można dołożyć ?? .. czyli chyba wszystko jasne .. potwierdza się to co mówię
    Nie no o jrh to nawet się nie dyskutuje ..wiadomo że tam to jest kluczowa nie zachwiana pozycja .. matka to matka ..
  • Re: Za parę dni wszystko.... Autor: ~Paweł [31.61.250.*]
    O Panie Tomasz co Pan tu robisz?
    Nie bój się Pan o pieniądze które stracisz na medcamp , tutaj odrobisz.
  • Re: Za parę dni wszystko.... Autor: ~Marcel [37.225.50.*]
    Panie Pawełku żebyś pan tu nie stracił .. skoro ongeno ma wejść przez spółkę amerykańską na giełdę amerykańską .. to synerga zostaje znowu na lodzie .. tyle lat czekania tyle obietnic i kasa przepadnie .. zawsze mówiłem że za duże f f ulica za dużo by tu zarobiła .. a to kto inny ma zarabiać ..
    Dnia 2025-01-23 o godz. 16:46 ~Marcel napisał(a):
    > Panie Pawełku żebyś pan tu nie stracił .. skoro ongeno ma wejść przez spółkę amerykańską na giełdę amerykańską .. to synerga zostaje znowu na lodzie .. tyle lat czekania tyle obietnic i kasa przepadnie .. zawsze mówiłem że za duże f f ulica za dużo by tu zarobiła .. a to kto inny ma zarabiać ..

DLACZGO WYPISUJESZ BZDURY NIGDY NIE BYLO POWIEDZIANE ZE ONEGENO BEDZIE WCHODZILO PRZEZ SYNERGA.SYNERGA MA TYLKO SKANOWAC LECZENIE SM I NA TYM BEDZIE ZARABIALA
  • Re: Za parę dni wszystko.... Autor: ~Kwejku [91.225.135.*]
    A gdzie jest umowa między SYN a l Ongeno?
    Ale ja nie kłamie nigdzie nie powiedziałem że ongeno ma wejść przez synerge .. mówię tylko że synerga zostanie sama sobie .. a jak ongeno będzie na rynku amerykańskim to synerga nie będzie nikomu potrzebna .. ongeno sobie znajdzie inną sekretarkę
    W każdym razie za dużo synerga nie zarobi … ongeno być może coś tam wykręci
    Dnia 2025-01-23 o godz. 17:07 ~Marcel napisał(a):
    > W każdym razie za dużo synerga nie zarobi … ongeno być może coś tam wykręci

TO JRH Z JANUARYM BEDZIE MIAL DECYDUJACY GLOS A PO CO KULIL OD JRH AKCJE SYNERGA,JAK MYSLISZ
  • Re: Za parę dni wszystko.... Autor: ~Atom [212.180.147.*]
    Po co kupił, jestem ciekawy?
  • Re: Za parę dni wszystko.... Autor: ~mr [193.19.165.*]
    pare razy wspominałem Nie Po Darmo i Czysta
  • Re: Za parę dni wszystko.... Autor: ~Tomek [37.225.21.*]
    Spokojnie dopadła Was wszystkich chora euforia … domysły spekulacje .. to zakłóca u Was logiczne myślenie .. uspokajacie emocje usiądźcie i pomyślcie .. pomogę Wam .. synerga ma już od dawna jasno określony cel .. od dawna kto tu jest długo to wie .. natomiast mędcamp też jest czysty też January skupił i jak dotąd nie ma określonego celu .. i ewidentnie widać po obrotach że synergi się ktoś pozbywa od dłuższego czasu a medcamp jest skupowany .. więc na logikę być może ongeno wejdzie przez medcamp .. to taki proste .. a wy tu wymyślacie cuda na kiju ..
  • Re: Za parę dni wszystko.... Autor: ~Paweł [31.61.250.*]
    Normalnie jasnowidz .
    Dziękuję , przekonałeś mnie.
  • Re: Za parę dni wszystko.... Autor: ~polak [89.64.12.*]
    sie narosło powrót na 0,60 gr
  • Re: Za parę dni wszystko.... Autor: ~Tomek [37.225.57.*]
    Uuuhhhuuuhuuu ladnie ktoś z rana wysypał .. nawet nie podciągnęli do 1.5 .. i już wysypują .. a jaki obrót .. też spory .. ale tu to norma z tm sypaniem tak jak mówiłem zawsze ..
    Dnia 2025-01-24 o godz. 09:47 ~Tomek napisał(a):
    > Uuuhhhuuuhuuu ladnie ktoś z rana wysypał .. nawet nie podciągnęli do 1.5 .. i już wysypują .. a jaki obrót .. też spory .. ale tu to norma z tm sypaniem tak jak mówiłem zawsze ..

SPRAWDZILI STOPKI,WIDAC ZE KOMUS SIE BARDZO SPIESZY.IDZIE SM CAŁĄ GĘBA.CZAS NAGLI A CO DO WOLUMENU TO JEST BARDZO MALY.JESZCZE BARDZO DUZO BRAKUJE DO MOJEGO PAKIECIKU
  • Re: Za parę dni wszystko.... Autor: ~Hehe [89.64.44.*]
    Tomuś pisze, że tu nic nie będzie, a MEDCAMP to jest ta perła, ale jednak tutaj marnuje swój czas hahaha oj tomusie to tomusie, śmieszne chłopczyki heheh
[x]
SYNERGA -0,35% 0,56 2026-02-20 09:55:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.