NERWY, NERWY, NERWY ....................................................................... To dużo mówi .........
PS Skoro jesteś takim ekspertem od Warimpexu wyjaśnij mi dlaczego Warimpex w spr. finansowych uwzględnia hotel w Karlowych Warach który sprzedał w grudniu 2008 roku ?
Jedyna prawna możliwość to taka że zawarł umowę leasingu OPERACYJNEGO , ale nigdzie nie widziałem o tym wzmianki . Pisali tylko o leasingu. Mógłbyś to wyjasnić ?
ty jednak jestes psychol ?
nikt nie siedzi tylko na warim.
ja dzisiaj sprzedalem TUPA +15% Boryszew +10% Stalowke +9% ,Wasko +5%....
i dokupilem za sprzedana kase Warimp. (dziwne - tak sie inwestuje leszczu i niedolego)
nie chcesz miec tych akcji co tu szukasz , ja juz mam sporo i dokupie jutro tez
pozdr dla akcjonariuszy nie psycholi
Buhahahaha NERWY, NERWY, NERWY ..... Jeżeli ktoś zarabia nie przejmuje się postami na forum. Kolejny co zawsze trafia w dołek ... buhahahahaha. a najlepsze jest to że nikt z PRZERAŻONYCH posiadaczy akcji nie wypowiada się merytorycznie na temat spółki, nawet na moje proste pytanie nikt nie potrafi odpowiedzieć.
PS : SPRZEDAJ PKC I ZAPOMNIJ O TYM KOSZMARZE. GIEŁDA TO NIE PRZEDSZKOLE, NIE KAŻDY SIĘ DO TEGO NADAJE.
matole taka zagadka znawco ?
nie trafiam w dolki tylkow gorki (nie dokladnie ale blisko)
wiesz ile kosztowało wybudowanie Inter Continentalu w Warszawie i kiedy go wybudowali ?
podpowiem wiecej niz obecna kapitalizacja całej spółki
jak napiszesz to mozemy merytorycznie porozmawiac ale wczoraj nie rozumiales dzisiaj
tym bardziej
mnie nie interesuje 9 czy 10 PLN ale 25-30 PLN zapamietaj
Buhahahahhaha to że trafiasz w górki wynika z Twoich postów , a konkretnie z emocjonalnego tonu. Kupiłeś Warimpex po ponad 50 zeta bo znasz wartość jednego z budynków ? GDZIE TU LOGIKA ??? Wartość majątku NETTO ocenia się KOMPLEKSOWO., zresztą Warimpex wycenia dwa razy rocznie WARTOŚĆ SWOJEGO MAJĄTKU NETTO ( NAV przypadający na jedną akcję ).
PS : Dlaczego nie reaguję na obrażanie mojej osoby od psycholi, głąbów, matołów, lesczy ? TYLKO ZAKOMPLEKSIENI I ZAŁAMANI NIEUDANYMI INTERESAMI POSTĘPUJĄ TAK JAK TY !!!!!
RĘCE OPADAJĄ ...... koszty historyczne nie mają żadnego wpływu na AKTUALNĄ wartość majątku NETTO .
AKTUALNA WARTOŚĆ MAJĄTKU NETTO NA AKCJĘ ( czyli NAV / AKCJĘ ) to wartość aktywów ustalona przez rzeczoznawcę na podstawie transakcji sprzedaży podobnych aktywów przeprowadzanych na rynku w ostatnim czasie SKORYGOWANA O ZOBOWIĄZANIA, no bo chyba trudno długi zaliczać do majątku, buhahaha.
PS : TYLKO WYMIANA AKCJONARIATU MOŻE POMÓC TEJ SPÓŁCE, A WIĘC SPRZEDAJ PKC I ZAPOMNIJ O TYM KOSZMARZE ... buhahaha.
muszę popsuć koledze humor...od piątku zacząłem kupować...zawsze kupuję spółki, o których źle się pisze...spójrz na wykres w Austrii...cena u nas się zatrzymała dlatego, że złoty się umacnia, ale ten umacniający się złoty bardzo pomaga spółce ponieważ w raporcie pojawi się więcej EURO ok?czyli za III kw. spółka zanotuje zysk...
przeglądałem w czwartek posty na temat wszystkich niemal spółek i wytypowałam WXF do zakupu...jutro też kupię 2 tyś. akcji...może być po 8,50 nie ma sprawy...
jak chcecie się bawić , to się bawcie...nie mam nic przeciwko...ale trzeba było zbierać a nie wyprawiać cuda z kursem...wolumen Wam ucieka i będziecie musieli brać wyżej...pytam się po co? z mojej strony już macie 4 tyś akcji w plecy...jutro kolejne wyciekną...
więc ci ślimoku odpowiem ty i twoje NAV - rzeczoznawcą to ja jestem
koszt budowy hotelu wyniósł 500.000.000 PLN w 2003 roku czyli przed hossa budowlaną (ceny materiałow robocizny sprzetu niskie w por. do obecnych)
cena działki baaaardzo niska
a Warimpex ma 18 hoteli nie tak drogich jak InterCont., ale jednak
a wycena giełdowa 306 mil. wartość księgowa 561 mil.
więc nie pieprz mi tu bajek jutro kolejne zakupy i tak do 25-30 PLN
nie wiesz nic o giełdzie sprzedales tanio te ceny juz nie wroca pociag odjechał
kupować? trzeba mieć kasę a widzę że tylko lubicie się rozpisywać.Wywalam wam po 8,50-59.pln. i kupuje po 8,03-8,40.pln. ile chce itd. Nie dajcie się robic w Ch..........pisałem wam już kilka razy i dalej NIC!!!! A ja się czasami wynudzam na W-20 i troche się tutaj zabawiam-śmieszne,ale prawdziwe.Pozdrawiam