• R.I.P. koniec marzeń Autor: ~Trader24 [37.30.38.*]
    I to by było na tyle
  • Re: R.I.P. koniec marzeń Autor: ~Inxs [46.134.90.*]
    Twoich i niższej cenie.
  • Re: R.I.P. koniec marzeń Autor: ~Jm [37.47.247.*]
    Szkoda
  • Re: R.I.P. koniec marzeń Autor: ~Jm [37.47.247.*]
    Czy aby na pewno?
  • Re: R.I.P. koniec marzeń Autor: vacarius [31.60.66.*]
    Ja zawsze jestem bankrutem przed wystrzałem na swoich akcjach. 4 lata temu miałem dywersyfikacje i jakiegoś BMLu w portfelu za 7000zł. Wystarczyło aby z tego stało się 200 tyś zł. Innych covidówek też miałem ale już skoki tylko po 500%. I wszystkie utrzymane wyszedłem gdy odkryto szczepionkę. Na gamingu to ja nie zarobiłem jak Real2 bo mnie wtedy nie było na GPW i NewConect. Kupowałem wtedy monety zarobiłem na nich ale mogłem dużo więcej zarobić na CDR i 11Bit.
  • Re: R.I.P. koniec marzeń Autor: vacarius [31.60.66.*]
    A Nawet na jujubee mogłem zarobić gdybum kupił po 2,5 i sprzedał po 27zł. Ale to wiadomo niggdy się nie ma tych minimów i maksimów. Ja Na BML też nie miałem. Dlatego może was dziwić ze tak mało zarobiłem. Bo się dużo moje minimum i maksimum różniło od tego co było. Z resztą jak kupiłem BML to jeszcze były z dwa miechy co widziałem -50%. Bo krach ogólny wszędzie ja nie sprzedałem bo myśle co ma rosnać jak nie coś związane z ratowaniem życia Vipów podczas pandemi na którą wszyscy umrzemy? I co mam to sprzedać aby sobie kupić jakieś zapasy gołąbków do piwnicy? Po co przetrwam tylko 2 lata dłużej niż inni.
[x]
JUJUBEE 2,94% 1,40 2025-09-12 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.