• Cisza..... Autor: ~Paweł [31.61.181.*]
    co tak ucichło towarzystwo wzajemnej adoracji, przestali płacić za wpisy?
    Dawajcie , dalej naganiać.
    Kręgosłupy moralne się odbudowały czy zbroje pełne?
    Forum wróżbitów i naganiaczy , sami uczniowie Warrena Buffeta co latają po spółkach i dbają o innych pieniądze.
    Litości , jakbyście byli pewni swego to bylibyście cichutko i robili zakupy.
    Ktoś się jeszcze na to nabiera?
  • Re: Cisza..... Autor: ~Ts [37.30.28.*]
    Jakbyś nie zauważył jest cichutko i zakupy są robione. I to mądrze. Juz od kilku dni ktoś po cichu zbiera akcje .
  • Re: Cisza..... Autor: ~Gaudi [81.192.177.*]
    Też mi się wydaje że zdecydowanie akumulacja
  • Re: Cisza..... Autor: ~Vv [94.254.151.*]
    Wygląda jakby tutaj zbierali a synerge oddawali lecz to moze byc tylko zmylka?
  • Re: Cisza..... Autor: ~luzik [84.40.227.*]
    Jad spuszczony u kolegi, lepiej się zrobiło ? :)
  • Re: Cisza..... Autor: ~Paweł [31.61.250.*]
    Tak ,lepiej. Żygłem , pierdłem i wychodzę bo chamstwa nie zniesie.,,se"
  • Re: Cisza..... Autor: ~Konrad [31.183.178.*]
    No to się wypowiedziałeś na poziomie . Nikt tu wypisujący nie ma znaczącego wpływu na kurs. Zdarzyło się w przeszłości że był jeden który miał. Ale to historia. Reszta musi czekać co zrobią duzi gracze
  • Re: Cisza..... Autor: ~luzik [84.40.227.*]
    Przejdzie ci, to tylko frustracja peroniarza :)
  • Re: Cisza..... Autor: ~Tomek [37.225.48.*]
    Pawełku gdzie jesteś ??? Ja myślę że wczoraj to specialnie to robiłeś dla odwrócenia uwagi .. i myślę że ładnie żeś skupił medcampu i dalej skupujesz !. Cwaniaczku spekulanciku mały Ty …
  • Re: Cisza..... Autor: ~Le [109.243.64.*]
    Opor 1,45-1,5 ostatni szxzyt.
  • Re: Cisza..... Autor: ~Tomek [37.225.48.*]
    Zaraz tam będziemy .. trochę tu potrwa za nim odbierzemy wszystko a później 2 zł .. pierwszy opór ..
    Tomciu / Tomeczku / Tomuś , lubię jak się tak grzecznie do mnie zwracasz . No może poza tym chłopczykiem.
    Miłego dnia
  • Re: Cisza..... Autor: ~Bonzo [188.146.2.*]
    Ups, czas się ewakuować, ja tolerancyjny nie jestem, natura to kobieta i mężczyzna, inne formy propagowania związków, podchody itp. to już dewiacja
    Hahahahah
    Nie uciekaj , nic się nie martw.
    Podchody hahahaha
    Bawi mnie latanie niektórych po forach i naganianie. Najlepsi są ci którzy widać po wpisach co zakupili i z pełną zbroją próbuja wszystkich przekonać do danej spółki. Np uprzejmy Pan Tomasz . Lata z medcamp na synergie i z powrotem.
    Kręci kółka po forach hahahah
  • Re: Cisza..... Autor: ~Pampers [213.156.142.*]
    Prawda jest taka że jest finał z ongeno a January skupił synerga i medcamp i będzie chciał maksymalnie zarobić jak na columbus? Jeśli nie teraz to kiedy? Akcje są tanie? Wg mnie są bo w covid latały po 15zl a teraz 1,5zl i już po wszystkim gdy coś się szykuje z arabami z USA z Ongeno? Lepiej mieć czy nie mieć akcji?
  • Re: Cisza..... Autor: ~gpwmaster [188.33.199.*]
    Rydzyk fizyk
  • Re: Cisza..... Autor: ~Tomek [37.225.57.*]
    Dobrze napisane nawet bardzo dobrze ale to są tak oczywiste rzeczy .. że pisanie o tym jest dziwne .. to tak jakbym napisał że o 17 robi się już ciemno i trzeba palić światło …. Ludzie no to jest tak oczywiste .. cytat .. JANUARY SKUPIŁ SYNERGE I MEDCAMP BO CHCE ZAROBIĆ MAXYMALNIE … kurcze ja myślałem że on chce stracić … hm zaskoczyłeś mnie .. a teraz dla myślących słowa klucz .. CHCE ZAROBIĆ MAXYMALNIE … dokładnie on chce zarobić maxymalnie a nie wy … a żeby on zarobił maxymalnie to jakie spółki mu w tym pomogą ????? No chyba takie na których f f. Jest bardzo małe … myśleć ..
    Panie Tomaszu , a skąd ma Pan te informacje z ff bo chyba nie z bankiera?
    FF jest tutaj dużo większe niż bankier wskazuje , wystarczy poszukać.
[x]
MEDCAMP 2,33% 0,88 2025-10-10 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.