co tak ucichło towarzystwo wzajemnej adoracji, przestali płacić za wpisy?
Dawajcie , dalej naganiać.
Kręgosłupy moralne się odbudowały czy zbroje pełne?
Forum wróżbitów i naganiaczy , sami uczniowie Warrena Buffeta co latają po spółkach i dbają o innych pieniądze.
Litości , jakbyście byli pewni swego to bylibyście cichutko i robili zakupy.
Ktoś się jeszcze na to nabiera?
No to się wypowiedziałeś na poziomie . Nikt tu wypisujący nie ma znaczącego wpływu na kurs. Zdarzyło się w przeszłości że był jeden który miał. Ale to historia. Reszta musi czekać co zrobią duzi gracze
Pawełku gdzie jesteś ??? Ja myślę że wczoraj to specialnie to robiłeś dla odwrócenia uwagi .. i myślę że ładnie żeś skupił medcampu i dalej skupujesz !. Cwaniaczku spekulanciku mały Ty …
Bawi mnie latanie niektórych po forach i naganianie. Najlepsi są ci którzy widać po wpisach co zakupili i z pełną zbroją próbuja wszystkich przekonać do danej spółki. Np uprzejmy Pan Tomasz . Lata z medcamp na synergie i z powrotem.
Kręci kółka po forach hahahah
Prawda jest taka że jest finał z ongeno a January skupił synerga i medcamp i będzie chciał maksymalnie zarobić jak na columbus? Jeśli nie teraz to kiedy? Akcje są tanie? Wg mnie są bo w covid latały po 15zl a teraz 1,5zl i już po wszystkim gdy coś się szykuje z arabami z USA z Ongeno? Lepiej mieć czy nie mieć akcji?
Dobrze napisane nawet bardzo dobrze ale to są tak oczywiste rzeczy .. że pisanie o tym jest dziwne .. to tak jakbym napisał że o 17 robi się już ciemno i trzeba palić światło …. Ludzie no to jest tak oczywiste .. cytat .. JANUARY SKUPIŁ SYNERGE I MEDCAMP BO CHCE ZAROBIĆ MAXYMALNIE … kurcze ja myślałem że on chce stracić … hm zaskoczyłeś mnie .. a teraz dla myślących słowa klucz .. CHCE ZAROBIĆ MAXYMALNIE … dokładnie on chce zarobić maxymalnie a nie wy … a żeby on zarobił maxymalnie to jakie spółki mu w tym pomogą ????? No chyba takie na których f f. Jest bardzo małe … myśleć ..