• No I jak sprzedali już wszyscy!!! Autor: ~Kriss [185.135.194.*]
    To co już niedługo pólłnoc!!!
  • Re: No I jak sprzedali już wszyscy!!! Autor: ~Spokojny [89.250.206.*]
    Jeszcze chwilkę, ale na to się zanosi. Jeden z sygnałów to inwestycja 0,9 mln EUR na dodatkowy sprzęt. Jeśli tyle inwestujesz to masz w planie co najmniej kilkukrotny zwrot z inwestycji i, jak napisano w komunikacie, są to realne zapytania potencjalnych klientów. Więc spo-koj-nie, zadzieje się w swoim czasie jak już zabraknie śliniących się na szybkie i łatwe zyski. Warto również poczytać jak zwiększył się globalnie rynek CDMO - decyzja o zmianie strategii spółki - w punkt!
    Pozdrawiam i dobrego dnia.
  • Re: No I jak sprzedali już wszyscy!!! Autor: ~kudłaty [89.187.231.*]
    A tymczasem sukcesywnie na południe z testem ostatniego minimum czyli 8 zł z prawdopodobnym przebiciem w dół, trochę to wolno się odbywa ale cóż poczekamy sobie, spółeczce kończą się pieniążki, praktycznie zero przychodów, więc zjazd po przebiciu wyżej wymienionego poziomu w okolice 5 zł praktycznie zapewniony.
    Free float ponad 64% co oznacza , że większość Guana jest w rękach uwalonej po pachy drobnicy vel. leszczyny no i oczywiście co istotne nijaki dolar nie sprzedał (przynajmniej tak mi si e wydaje) a to źle wróży dla kursu.
    Wniosek : Kurs na Południe utrzymany w mocy.
  • Re: No I jak sprzedali już wszyscy!!! Autor: ~Greg [212.244.101.*]
    normalnie altruista
    Normalnie Hakowy :-)
  • Re: No I jak sprzedali już wszyscy!!! Autor: ~Ds [94.251.136.*]
    W jakim celu monitorujesz kurs spółki bankruta? Bo chyba nie satysfakcji, że ktoś z posiadaczy traci kapitał. Musiałbyś być pop....ny.
    Dnia 2025-01-22 o godz. 18:36 ~Ds napisał(a):
    > W jakim celu monitorujesz kurs spółki bankruta? Bo chyba nie satysfakcji, że ktoś z posiadaczy traci kapitał. Musiałbyś być pop....ny.

A co mnie interesuję , ze ktoś traci kapitał?
    Źle ulokował więc traci.
    Nie kupuje sie guano , które nie ma przychodów. To takie proste'
    Co rusz tylko ktoś nagania i beczy zaraz północ.
    Nie ma powodów więc nie rośnie :-)
    Dziecko nawet nie potrafisz czytać ze zrozumieniem. Zapytałem dlaczego monitorujesz, co więcej komentujesz wpisy dotyczące spoki bez przychodów. Przejrzałem kilka innych walorów, które w ostatnim roku zostały mocno przecenione - nie ma cie tam, wiec działasz selektywnie. Wnioskuję, albo faktycznie masz coś z głową i proponuję udać się do psychologa, albo uczciwie przyznaj ze wykonujesz robotę trolla za pieniądze. Robota jak robota, nie oceniam.
    Tak dziecko, za jednego Leszcza mam tauzena :-)
    Firemka spada czy rośnie? Ciekawe dlaczego, jeżeli nie rozumiesz podstawowych zagadnień z doborem spółek do portfela to twój poziom będzie polegał na tym, cytuje "zara odpał na północ" poczytaj jakieś książki, ucz się, słuchaj..a może co jeszcze z ciebie wyrośnie dziecko.
    W przeciwnym razie będziesz wiecznie tracił i wisiał na Haku i takie typy jak ty i dolary będą codziennie beczeć zara północ :-)

Dnia 2025-01-23 o godz. 07:36 ~Ds napisał(a):
    > Dziecko nawet nie potrafisz czytać ze zrozumieniem. Zapytałem dlaczego monitorujesz, co więcej komentujesz wpisy dotyczące spoki bez przychodów. Przejrzałem kilka innych walorów, które w ostatnim roku zostały mocno przecenione - nie ma cie tam, wiec działasz selektywnie. Wnioskuję, albo faktycznie masz coś z głową i proponuję udać się do psychologa, albo uczciwie przyznaj ze wykonujesz robotę trolla za pieniądze. Robota jak robota, nie oceniam.

Tak dziecko, za jednego Leszcza mam tauzena :-)
    Firemka spada czy rośnie? Ciekawe dlaczego, jeżeli nie rozumiesz podstawowych zagadnień z doborem spółek do portfela to twój poziom będzie polegał na tym, cytuje "zara odpał na północ" poczytaj jakieś książki, ucz się, słuchaj..a może co jeszcze z ciebie wyrośnie dziecko.
    W przeciwnym razie będziesz wiecznie tracił i wisiał na Haku i takie typy jak ty i dolary będą codziennie beczeć zara północ :-)
    Jestem wystarczająco wyedukowany, na giełdzie zarabiam. Marny z ciebie troll.
    Odejdź w pokoju :-)
    Dnia 2025-01-23 o godz. 13:11 ~Ds napisał(a):
    > Jestem wystarczająco wyedukowany, na giełdzie zarabiam. Marny z ciebie troll.

Przede wszystkim pochwal się po ile się powiesiłeś na Haku..?
  • Re: No I jak sprzedali już wszyscy!!! Autor: ~Dolar [31.61.190.*]
    Niby spółka biotechnologiczna a mało kto pisze że jako Państwo nie mamy praktycznie swojej bazy API, wszystko ściągamy...Kudłaty do odpowiedzi..
  • Re: No I jak sprzedali już wszyscy!!! Autor: ~Dolar [5.173.27.*]
    [31.61.190.*]  nie podszywaj się.
  • Re: No I jak sprzedali już wszyscy!!! Autor: ~Dolary [31.61.186.*]
    Poczytajcie sobie o API, Doktor Bartoszewicz trochę o tym wspomina odnośnie pieniędzy z KPO....
[x]
MABION -0,58% 8,50 2025-10-16 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.