Trwa ciche zbieranie akcji, bez rozgłosu i reklamy. Trump zaczął robic swoje , UE bedzie zmuszona zrewidowac green deal, restrykcje zostaną zawieszone lub cofnięte, węgiel znów będzie w grze. Uczcie się łaczyć kropki i uzywajcie mózgu proszę.
Dnia 2025-01-22 o godz. 10:59 ~GD7 napisał(a): > ton pisania to ewidentne naganianie. > więcej węgla to niższa cena i jeszcze gorsze wyniki spółek węglowych. takie są fakty
Człowieku, prosiłem, żeby uzywac mózgu, masz pojęcie co się dzieje w europejskiej energetyce, wiesz, że Niemcy uruchamiają wszystkie elektrownie węglowe, zapotrzebowanie na węgiel niepomiernie wzrośnie w wzrost wydobycia nie może nastapić ze względów technologicznych szybko. Popyt będzie bardzo szybko rósł a podaz nie będzie nadążać, ceny węgla pójda w górę, Czy ja wam musze to łopatologicznie tłumaczyć ? Podstawówka tu inwestuje czy gimbaza ?
Każdy niech podejmuje decyzje samodzielnie, ja tylko dzielee się z Wami swoimi refleksjami, kążdy może ocenić i wykorzystać lub nie, Wazne jest by w odpowiednim momencie wyczuć trend i wsiąść do pociągu a nie zostac na peronie.
ty na pewno nie masz pojęcia . wrzucacie same kłamstwa, już dawno miało być 15 zł. a to spada codziennie, wasze brednie na forum nie mają znaczenia. wszyscy wiedzą że to kłamstwa
Dnia 2025-01-22 o godz. 11:16 ~GD7 napisał(a): > ty na pewno nie masz pojęcia . > wrzucacie same kłamstwa, już dawno miało być 15 zł. > a to spada codziennie, wasze brednie na forum nie mają znaczenia. > wszyscy wiedzą że to kłamstwa
Czcza gadanina, wy ynwestorzy byscie chcieli, żeby rosło codziennie 10 % ? Tak to nie działa , dziecinada, zero merytoryczny argumentów tylko czcza gadanina. Własnie przed chwilą nasz geniusz Premier mówi na forum UE, że trzeba zrewidowac zielony ład. Jak myślicie, co się będzie działo ?