• Strzyżenie owiec Autor: ~Rf- [94.254.219.*]
    No i golą leszcza właśnie. w klasycznej postaci. To jest ten moment, kktory przypomną sobie za parę dni patrząc na wykes i we wstecznej analizie oceniając... "Znowu sprzedałem w dołku"... Życie.
  • Re: Strzyżenie owiec Autor: ~pablo [149.102.233.*]
    Dnia 2025-01-22 o godz. 10:08 ~Rf- napisał(a):
    > No i golą leszcza właśnie. w klasycznej postaci. To jest ten moment, kktory przypomną sobie za parę dni patrząc na wykes i we wstecznej analizie oceniając... "Znowu sprzedałem w dołku"... Życie.

U nas w São Paulo mówią na takich "doadores de capital".
  • Re: Strzyżenie owiec Autor: ~34432 [86.63.67.*]
    a tu "strząsanie jabłek"
  • Re: Strzyżenie owiec Autor: ~Lukas1 [172.225.187.*]
    Na razie arkusz dziurawy w obu kierunkach, pobojowisko po bitwie :)
  • Re: Strzyżenie owiec Autor: ~Olaf [46.112.6.*]
    Czy da się powtórzyć sukces zeszłego roku?
    Sukces może za duzo powiedziane ale rajd?
    Zastanawiam się głośno pod co tu mogłaby być jeszcze pompa bo ostatnie plus 40 % mogłoby być zaproszeniem do pompy
  • Re: Strzyżenie owiec Autor: ~Lukas1 [172.225.38.*]
    Nie chcą sprzedawać coś, niech się bardziej skorekci to coś ruszy :)
  • Re: Strzyżenie owiec Autor: ~Lukas [172.225.187.*]
    A co do twojego pytania to wierzę, ze długotrwała zmiana trendu jest możliwa. Wskaźniki są odpowiednie, czy pompa, w sumie to nawet bym nie chciał żeby była pompa bo wiadomo co jest po pompie :) niech dadzą espi, sprzedadza te mieszkania, niech coś robią. Dawno nie było żadnego espi.
  • Re: Strzyżenie owiec Autor: ~Rf- [86.63.116.*]
    Zobacz na tę wolumeny z ostatnich dni. Na spadkach jest jakaś drobnica. Golenie w czystej postaci.
  • Re: Strzyżenie owiec Autor: ~Lukas1 [89.78.48.*]
    A mnie ciągle bankier blokuje, raz mój post przejdzie innym razem nie, nie wiem od czego to zależy. Mam że wiadomość umieszczona, wysłana, a później nic się nie pojawia na forum.
    O teraz przeszło, no nieważne. Co do naszej spółki to na lewo na blokadzie mało stoi, ja już nie mam z czego dobierać muszę przyznać bez bicia. Zapakowany jestem tu po uszy. Za tydzień dopiero się ustawie i będę bronił poziomów, akcji mało ale zainteresowanych też mało. To jest problem. Ale już nic nie zrobię. Spółka musi się sama wykazać.
    Z lewej pusto, z prawej napchali zleceń do 1 zł się poustawiali. Jak się nie pojawi popyt (pod jakieś espi chociażby) to będą powoli schodzić niżej ze zleceniami i czeka nas powtórka z rozrywki. Nie wiem na co czeka Wierzyciel, to jest ten moment na jakieś dobre wiadomości. Moment żeby odwrócić trend.
    Do 1 zł napchali ok. 150 tys. papiera., a w drodze do 50 groszy stoi 10z mniej - 15 tys. papiera. Czy wyglada to zachęcająco? No nie bardzo…
    Analizuiesz na poziomie gimnazjum...sorry. na K zawsze jest mniej. Porównaj tabele dowolnej wybranej spółki. Jak się ruszy coś, w arkuszu nadal będzie tyle samo zleceń a kurs podnoszą te nie ustawione tylko składane na gorąco...tu się nie ma co sugerować tabelą.
    Jedyne co mnie drażni to fakt, że jestem tu , a mój następny typ powoli odjeżdża, a mnie tam nie ma.
    Oj tam od razu na poziomie gimnazjum, zawsze analizuje tabele K i S i to ze z prawej zawsze więcej to wiadomo ale jednak jest tu wycofane towarzystwo, a Wierzyciel nigdy nie potrafił dobrze w PR. A ty co zrobisz w związku z odjeżdżającym typem? Czekasz cierpliwe u nas czy switch?
    No czekam, przy tej płynności co teraz mamy trudno jest wyjść z satysfakcjonującym poziomem.
    No to czekamy :)
  • Re: Strzyżenie owiec Autor: ~Olaf [5.173.210.*]
    Nieźle nas chińskie ai uwaliło.
    Kurde tak ładnie szło.
    No ale w sumie ci co kupili na dołku po 9 zł a sprzedawali po 14 50% zgarnęli
    Liczyłem że jednak pociągną do mimimum 20
  • Re: Strzyżenie owiec Autor: ~Lukas1 [172.226.62.*]
    Chyba coś mnie ominęło :D
[x]
WIERZYCL 0,00% 0,61 2026-02-23 12:35:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.