No i golą leszcza właśnie. w klasycznej postaci. To jest ten moment, kktory przypomną sobie za parę dni patrząc na wykes i we wstecznej analizie oceniając... "Znowu sprzedałem w dołku"... Życie.
Dnia 2025-01-22 o godz. 10:08 ~Rf- napisał(a): > No i golą leszcza właśnie. w klasycznej postaci. To jest ten moment, kktory przypomną sobie za parę dni patrząc na wykes i we wstecznej analizie oceniając... "Znowu sprzedałem w dołku"... Życie.
U nas w São Paulo mówią na takich "doadores de capital".
Czy da się powtórzyć sukces zeszłego roku?
Sukces może za duzo powiedziane ale rajd?
Zastanawiam się głośno pod co tu mogłaby być jeszcze pompa bo ostatnie plus 40 % mogłoby być zaproszeniem do pompy
A co do twojego pytania to wierzę, ze długotrwała zmiana trendu jest możliwa. Wskaźniki są odpowiednie, czy pompa, w sumie to nawet bym nie chciał żeby była pompa bo wiadomo co jest po pompie :) niech dadzą espi, sprzedadza te mieszkania, niech coś robią. Dawno nie było żadnego espi.
A mnie ciągle bankier blokuje, raz mój post przejdzie innym razem nie, nie wiem od czego to zależy. Mam że wiadomość umieszczona, wysłana, a później nic się nie pojawia na forum.
O teraz przeszło, no nieważne. Co do naszej spółki to na lewo na blokadzie mało stoi, ja już nie mam z czego dobierać muszę przyznać bez bicia. Zapakowany jestem tu po uszy. Za tydzień dopiero się ustawie i będę bronił poziomów, akcji mało ale zainteresowanych też mało. To jest problem. Ale już nic nie zrobię. Spółka musi się sama wykazać.
Z lewej pusto, z prawej napchali zleceń do 1 zł się poustawiali. Jak się nie pojawi popyt (pod jakieś espi chociażby) to będą powoli schodzić niżej ze zleceniami i czeka nas powtórka z rozrywki. Nie wiem na co czeka Wierzyciel, to jest ten moment na jakieś dobre wiadomości. Moment żeby odwrócić trend.
Analizuiesz na poziomie gimnazjum...sorry. na K zawsze jest mniej. Porównaj tabele dowolnej wybranej spółki. Jak się ruszy coś, w arkuszu nadal będzie tyle samo zleceń a kurs podnoszą te nie ustawione tylko składane na gorąco...tu się nie ma co sugerować tabelą.
Oj tam od razu na poziomie gimnazjum, zawsze analizuje tabele K i S i to ze z prawej zawsze więcej to wiadomo ale jednak jest tu wycofane towarzystwo, a Wierzyciel nigdy nie potrafił dobrze w PR. A ty co zrobisz w związku z odjeżdżającym typem? Czekasz cierpliwe u nas czy switch?
Nieźle nas chińskie ai uwaliło.
Kurde tak ładnie szło.
No ale w sumie ci co kupili na dołku po 9 zł a sprzedawali po 14 50% zgarnęli
Liczyłem że jednak pociągną do mimimum 20