chyba do 12 nie dojdziemy, coś mi to wygląda na wywalanie, ja nie uśredniam, chyba lepiej wywalę z niedużą stratą, ale to ja zrobię, decyzja co zrobicie - należy do was
ten chuj z tymi widłami to działa w jedną stronę,jak spadało na pysk to ani pięć minut nie trzymał a teraz to pół dnia się będzie pastwił,na pohybel chuja
panowie ja oddałem przed dojściem do wideł prawie bez strat a wy jak chcecie, wasza wola, ale będzie duża zwała albo wielkie wzrosty(???????), czego wam oczywiście życzę, pozdrówka i nigdy więcej nie wejdę w spekulacyjną, fuuuu:/
Co to ma znaczyc?????? Co to za blokowanie kursu????????? Jak spadal po 22% to nie zablokowali normalnie KOMUNA co za gielda taka jedyna w swoim rodzaju jest tylko w PL
Co to sa dwa fixingi????????????? Kto tam siedzie w KNF to czyste zlodziejstwo jak kurs spada to spada jak rosnie to hamuja to jest dzialanie na szkode..co to za trzymanie kursu jak chce rosnac to ma rosnac
czy Ty może masz po 15????, naprawdę nie zazdroszcze, już stąd uciekam, posluchałem Twojej rady, ale jeszcze tu zajrzę:p, powodzenia szczere:) i bez obrazy
muszę odpisać:D:D, nalałem prawie w majty, połowa to spekuła, a druga to leszcze, na tej spłóce jeszcze się spekuła wydyma, sama siebie, buaheheheheheee
nigdy już nie wejdę w taką spólkę, oddałem i mam swoje, a co wy zrobicie to już wasza sprawa, dymanie leszczów tak to można nazwać, lepiej wyskoczyć ze stratą niż nabawić się zawału serca i sprzedać "być moze po 12", zapraszam na 14zach, bytom, plastek, relpol zastal, gtc, tam jazda dopiero się zaczyna:))))))
bardzo rzadko to robię ,ale tym razem kopiowanie będzie, czemu naciągacie takich jak ja, tych ciężko pracujących???
Re: KONIEC KOREKTY - STARTUJEMY !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Autor: ~trąbalski vel dw [89.108.246.*], 2009-08-03 17:44
nigdy już nie wejdę w taką spólkę, oddałem i mam swoje, a co wy zrobicie to już wasza sprawa, dymanie leszczów tak to można nazwać, lepiej wyskoczyć ze stratą niż nabawić się zawału serca i sprzedać "być moze po 12", zapraszam na 14zach, bytom, plastek, relpol zastal, gtc, tam jazda dopiero się zaczyna:))))))
Re: KONIEC KOREKTY - STARTUJEMY !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Autor: ~trąbalski vel dw [89.108.246.*], 2009-08-03 17:50
........a rządnych przygód zapraszam na zntk łapy tam się dobrze pobawicie, tak jak swego czasu na torze :P
a Ci "przeze mnie bronieni" niech sami przemyślą kilka spraw, a najlepiej te ze strony GPW i to najlepiej niech zaczną kilka tyg wstecz, o skoku komunikaty a o reszcie wszystko razem z wykresami:)))))))