Ja synektik za wcześnie sprzedałem, miałem prawie 200%zarobku,gdybym trzymał byłoby znacznie,znacznie więcej...Spłoszył mnie pan Książek w akcjonariacie.
Sds trzymam do samego końca,albo będzie plajta albo super happy end.Mentalnie jestem już przygotowany na najgorsze, w razie czego to ja będę tu ostatnim,który gasi światło,ale w przypadku sukcesu nie zadowolę się byle jakim zyskiem.
Co do Synektik to fakt, były już przypadki gdzie producent skracał kanał dystrybucji. Chyba Jaguar tak zrobił z JAH czy JHR jak oni tam się nazywali, o ile pamiętam, BYD w Niemczech i po spółce
Pisałam, że to nie optymalizacja to twierdziłeś że to jest właśnie magiczne słowo. Jak widać nie była to optymalizacja. Nikt nie odkupuje akcji. Wywalanko i przejście na inne spółki bo tutaj przyszłość niepewna. Teraz już sternik sam ze sobą gra, a w spółce informacji też brak. Coś się szykuje. Cisza przed burzą
Też to pisałam, że będą wychodzić z SDS bo np BCX jest bardziej wiarygodny i szybszy. Porobiło się panie prezesie, oj porobiło ale może tak miało być .... Zniechęceni będą wychodzić