w arkuszu po prawej tylko 75k akcji, więc jak już wyzbierają na tych poziomach co obecnie to nie ma ograniczeń co do wzrostów, jesteśmy ograniczeni tylko wyobraźnią, hehe. Oczywiście nie znaczy to, że jeszcze nie spadnie trochę.
a arkusz zleceń kupna ma tylko 65 tys więc o 10 tys mniej niż sprzedaży. A tak na poważnie arkusz zleceń nie ma żadnego znaczenia. Według twojej teorii 90% spółek nie ma ograniczeń co do wzrostów gdy będziemy patrzeć na arkusz zleceń sprzedaży
w najbliższych dniach tygodniach będziemy mieli okazję się przekonać czy pusty arkusz po prawej sprzyja wzrostom, czy też nie ma znaczenia jak twierdzisz
Dnia 2025-01-22 o godz. 16:37 ~Yogi napisał(a): > Dzisiaj się już przekonaliśmy
Co robimy? 88 zł zarobiłem wywalając i uciekając przed spadkiem, więc ogólnie nie płaczę, że jakaś krzywda mi się stała. Ale trochę chore będzie takie kręcenie kółek typu branie za 14-14.50 zł i oddawanie na 15-16 zł.
Ta umowa wczorajsza okazała się nic nie warta dla kursu, raczej pytanie jak ktoś grubszy to rozegra. Teoretycznie teraz są trzy dołki i dwa szczyty, można poczekać, aż wybija dwa szczyty i wtedy się zabawić. Nie wiem, nie wiem, jak ktoś wie jak to rozegrać, to niech powie - sprawdzimy, czy trafi z kierunkiem.