Dnia 2025-01-21 o godz. 20:59 ~hmmm napisał(a): > tutaj kolego raczej sami specjalisci (zwłaszcza jeden) w zamienianniu biletow nwrodowego banku polskiego na papier toaletowy
Już niedługo papier pierwszej potrzeby może być bardzo drogi, więc możesz mieć nawet rację :-).
Dnia 2025-01-22 o godz. 09:28 cmpunk napisał(a): > Dnia 2025-01-21 o godz. 20:59 ~hmmm napisał(a): > > tutaj kolego raczej sami specjalisci (zwłaszcza jeden) w zamienianniu biletow nwrodowego banku polskiego na papier toaletowy > > Już niedługo papier pierwszej potrzeby może być bardzo drogi, więc możesz mieć nawet rację :-).
dla ciebie na pewno bo majac takie spolki w portfelu faktycznie mozna dostac sraczki
Słyszałem o tym. Jakby miał pewność że znajdę to oczywiście bym pojechał.
Wiesz może po co sanwil kupuje wikane?
Zamiast dać akcjonariuszom to rozpuszczajo pieniędzy na inne spółki.
Przecież wikana chyba tylko sprzedaję a nie mebluje mieszkania. Nie będą tam pchać swoich tapicerek przecież...
ja ci powiem dlaczego sanwil kupil wikane.... zeby potem podniesc kurs i wykazac ksiegowy kilkumilionowy zysk na tej inwestycji dla sanwila, niestety jedynie kreatywny ksiegowy...bo wez to teraz sprzedaj komukolwiek...
Dnia 2025-01-22 o godz. 13:32 ~hmmm napisał(a): > ja ci powiem dlaczego sanwil kupil wikane.... zeby potem podniesc kurs i wykazac ksiegowy kilkumilionowy zysk na tej inwestycji dla sanwila, niestety jedynie kreatywny ksiegowy...bo wez to teraz sprzedaj komukolwiek...
tym razem ja bym to raczej nazwal kreatywną ksiegowoscia, akcje kupili w miare tanio, ale to ze one teraz tyle kosztują to efekt jedynie tego ze ma je Sanwil i trzyma tak wysoko kurs.