Nie ma żadnych reklam na necie, mało artykułów, już większy szum robił prolog niż pełna wersja. Rozumiem, że pewnie nie mają kasy na marketing, ale żeby nie zadbali o streamy, to już przesada. 5k ma stream o największej liczbie wyświetleń. Co oni robią, nie rozeslali kluczy do streamerow czy co
Tu promocja opiera się tylko na steam, jak na discordzie ktoś zapytał o klucze to odpisali, że jest za mały.
Prawda taka, że przyrost niewielki, pozycja wishlist byle jaka, ale wiara u mnie ogromna i życzę spółce, żeby się sprzedała. Na PW są jakieś scenki z jazdy. Ciekawe.
https://youtu.be/vOGWNSr2CfQ?feature=shared
No ja rozumiem że nie chcą dawać małym streamerom klucza, ale to przecież oni sami powinni znajdywać większych streamerow, a nie czekać aż jakiś się do nich odezwie w sprawie klucza
No i tego właśnie nie rozumiem, gra jest dobrze zrobiona jakościowo, dopracowana graficznie ale ktoś przed premierą powinien mieć powinien mieć pomysł jak ją pokazać światu. Tu faktycznie pomysłów nie ma i o zachęceniu gracza zapomnieli, choć nie powiem, wishlista „zwariowała” i od rana wzrosła o 8 oczek. Mimo wszystko jestem dobrej myśli, Steam puści na stronie głównej, PW pomoże w sprzedaży w pakietach i w 72h poleci 10 tyś.