• Słabo to widzę Autor: ~Invest [185.48.129.*]
    Nie ma żadnych reklam na necie, mało artykułów, już większy szum robił prolog niż pełna wersja. Rozumiem, że pewnie nie mają kasy na marketing, ale żeby nie zadbali o streamy, to już przesada. 5k ma stream o największej liczbie wyświetleń. Co oni robią, nie rozeslali kluczy do streamerow czy co
  • Re: Słabo to widzę Autor: ~Hi [46.46.198.*]
    Dokładnie, filmy na yt z prologiem 83 tys wyświetleń a drugi 29 tys wyświetleń. Natomiast przed premierą wszystko później 6 tys wyświetleń…
  • Re: Słabo to widzę Autor: ~Hi [83.243.134.*]
    Peak prologu dzień przed premierą 65 osób, najniższy peak dnia od 23 grudnia…
  • Re: Słabo to widzę Autor: ~Gracz [83.4.53.*]
    Tu promocja opiera się tylko na steam, jak na discordzie ktoś zapytał o klucze to odpisali, że jest za mały.
    Prawda taka, że przyrost niewielki, pozycja wishlist byle jaka, ale wiara u mnie ogromna i życzę spółce, żeby się sprzedała. Na PW są jakieś scenki z jazdy. Ciekawe.
    https://youtu.be/vOGWNSr2CfQ?feature=shared
  • Re: Słabo to widzę Autor: ~Invest [185.48.129.*]
    No ja rozumiem że nie chcą dawać małym streamerom klucza, ale to przecież oni sami powinni znajdywać większych streamerow, a nie czekać aż jakiś się do nich odezwie w sprawie klucza
    Plus jest na pewno taki że w tych streamach co są, nie widziałem ani jednego buga i praktycznie wszyscy mówią że oceniają ta grę bardzo wysoko
    Gdyby był marketing to myślę, że gracze praktycznie by to uznali za CMS25, ale jest jak jest
  • Re: Słabo to widzę Autor: ~Gracz [83.4.14.*]
    No i tego właśnie nie rozumiem, gra jest dobrze zrobiona jakościowo, dopracowana graficznie ale ktoś przed premierą powinien mieć powinien mieć pomysł jak ją pokazać światu. Tu faktycznie pomysłów nie ma i o zachęceniu gracza zapomnieli, choć nie powiem, wishlista „zwariowała” i od rana wzrosła o 8 oczek. Mimo wszystko jestem dobrej myśli, Steam puści na stronie głównej, PW pomoże w sprzedaży w pakietach i w 72h poleci 10 tyś.
[x]
P2CHILL 2,38% 4,30 2025-10-03 16:23:54
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.