Wzrosty max. do wyników q2 (i to w bardzo,bardzo pozytywnym wariancie), później nawet wy się zorientujecie, że dalej w kalendarzu pustka. Pod co wtedy ma rosnąć? xD
Pod kontrakty o których tak jak i DK prezes trzyma mordkę na kłódkę i na pewno laluś znowu dowiesz się o nich ostatni bo nie potrafisz czytać między wierszami wypowiedzi i niuansach raportów, pozdrawiam :)
Ktoś skasował moją odpowiedź, więc jeszcze raz: ha przeczytaj jeszcze raz co wyżej napisałem. Ja od ciebie wiele nie wymagam. Czy od 2021 roku kurs runął? Ty myślisz, że nastąpi jakaś data i kurs runie? Nie będzie powolne osuwanie w oczekiwaniu na kolejne gry, który pojawią się bądź nie. Jeśli tak to będzie kolejna podbitka. Stawiam na 2028.
w perspektywie ostatnich lat ,kila miesięcy /do maja/ nic nie znaczy ,to że kurs został totalnie zeszmacony ,to nie przypadek ,tylko działanie decydentów ,ale,,,, pożyjemy ,zobaczymy ,ja mam czas
A już chwilowo nie ma kacyków i tych co rzekomo szmacili kurs? Hmmm dziwne bo zbiegło się to z kontraktem na hitowa grę co widzą nawet tacy jak ha bo wyszli spod kamienia. DK da zarobić to pewne.zobaczymy co dalej
wiem że myślenie sprawia TOBIE kłopot ,,,, jednak spróbuj raz jeszcze przeczytać wcześniejszy mój wpis , zdania nie zmieniam ,kurs jest SZTUCZNIE prowadzony i to za aprobatą decydentów /kacyków/
to już nie szmacą ? blokuja? teraz prowadza? prawda ze sie uaktywniłes ostatnio bo widzisz realna szanse na wzrost dzięki dobrej grze a nie kucyków czy innych mitycznych stworzeń. był czas gdzie nawet takiemu botowi jak ty psycha siadła i pisałeś że sprzedałeś.teraz bedziesz znowu cwaniaczył bo bedzie rosło ale powtarzam. teraz sa podstawy
Kurs się kisi w tym samym przedziale od lat a tutaj euforia jakby co najmniej były jakieś wzrosty :D mam nadzieję że raport będzie dobry ale póki co nic wartego uwagi na kursie się nie wydarzyło a euforię widać jak zwykle tylko na forum bankiera... Pytacie jak jakieś boty kiedy 2 PLN tak jakby był to jakiś Wasz sukces że póki co spadki od szczytu zatrzymały się na -60% bez uwzględnienia inflacji.. no faktycznie wyszło na Wasze, świetna to była inwestycja. Nie wzrośnie po raporcie to i tak powiecie że to wina kacyków i decydentów i tak w nieskończoność.
Wiesz co jak dla Ciebie zrobienie w tajemnicy (na jakiej zależało klientowi) remaku jednej z wiekszych gier nintendo nie jest sukcesem po jakim pojawia się "euforia" to nie wiem co Cię zadowala. Pieniadze z tego beda na pewno wieksze niz przez ostatnich pare lat , jak duże to dowiemy się juz niedługo. Rozpoznawalnośc marki i przyszłe zlecenia to coś co już mamy na pewno i bedzie procentować latami . Pozytywnych spraw jest więcej, wystarczy poczekać (i to nie długo) juz tego nie zatrzymamy :)