Dobieram regularnie. Za dywidendę tez dobiorę a co będzie ? Nie wiem, zakładam, ze jednak ludzie muszą jeść płacić podatkami się leczyć, a ta spółka ma sporo narzędzi by być ciagle potrzebna. Sporo zależy czy będzie tylko sprzedawca czy jeszcze w swoim działaniu będzie miała coś więcej. Sporo wskazuje ze tak, więc stawiam na Synektik.
Na każdej spółce pytasz co dalej, kiedy wyniki ale przynajmniej przestałeś naganiać na RDG. Pytasz co dalej? Przecież miały być dolne widły, już nie chcesz pamiętać?
powtórzę kolejny raz. Mylisz mnie z kimś. Też nie przepadam za nic nie wnoszącymi wpisami tego kogoś. To, że fragment nr IP Ci się zgadza wystarczy pewnie, żeby w Twojej głowie połączyły się dwa neurony, ale jedyne połączenie jakie jest między mną a tym za kogo mnie masz jest w Twojej pełnej paranoi głowie. Szkoda mi już strzępić ryja za przeproszeniem, ale doczytaj, dowiedz się troszkę więcej o nr IP a potem rzucaj oskarżenia i wrzucaj do jednego wora.
dzisiaj miałem zablokowany post jako wielonikowiec.wg moda bankiera z tego samego ip korzystały osoby o pseudonimach plplpl
winstrol
~Marian
~TakMyslem
~Ula
~Hmmm
~Lukas1
~Marsu
~Ale
nie wiem jak to możliwe bo w domu mam stałe ip ale kolego psychiatra daj już sobie spokój z tym kashanem czy jak tam
leci bo to jest naprawdę nudne