Inwestowałem miałem kiedyś 17 tyś i sprzedałem bo kupowałem mieszkanie . Tam fajnie bujało kursem . POczekam co zaoferuje nam Orlen i może wrócę na Eneę
Tauron od minimów w pandemii tj. 0,80 zł za akcję już 500% dał zarobić a raz, że taki zawęglony przecież (nie to co "perełka"), a dwa na nim złodziejskiego wezwania nie było, które to pogrążyło kurs jak Energii...
Wszyscy a szczególnie farmazon Oko takie bzdury piszecie, że się czytać nie da. Tutaj jest skup i Orlenowe słupy wszystko robią żeby wyglądało tak jak opisujecie. Do czasu. Jeszcze 6 tygodni mają na zabieranie akcji boczniakiem.
Jesli inne energetyki rosną to dobrze i dla nas bo rosnie porownawcza wycena naszej firmy Nie wiem dlaczego wielu tutaj tak sie spieszy z rozwiazaniem sporawy A przeciez wystarczy w tym roku wzrost kursu np. o 30% i miejsce jest zeby w kolejnym roku było tyle samo -piekna sprawa .brak nerwow i stabilny biznes Wszyscy tutaj grają o dużą kase wiec trzeba czekac az sie dogadają
i co wazne ze rosnie dla nas PKN bo innego rozwiazania jak wymiana akcji nie wyobrazam / jesli ma byc po wysokiej cenie / a w miedzy czsie mozna dobierac
Dla Orlenu te pozostałe akcje i Ci akcjonariusze co zostali to taki sam problem jak dla ciebie włosy w pępku niby można by usunąć ale w sumie się nie spieszy nie ma palącej potrzeby jak będzie okazja to może kiedyś .