Fabryka stoi nieużytkowana. Miała ruszyć w 2025 według wcześniejszych zapowiedzi, a w tym wywiadzie prezes powiedział o 2026 roku. Zatem wyszło kolejne kłamstwo.
Witam,przeczytałem artykuł dwa razy i w końcu zaczyna to być w miarę transparentne tak jak ktoś wcześniej napisał to nie jest fabryka czekolady lub kleju do płytek .Wymogi i procedury poza naszą wiedzą i wyobrażnią . Wydaje mi się ,ze kurs ruszy powoli do góry.Jeszcze trochę cierpliwości wszystkim życzę.Druga połowa 2025 powoli da zejść z haka tym co wchodzili przy 8zł-10zł.A ci którzy liczą na 30zł mogą zostać sowicie wynagrodzeni pod koniec 2025.Tu zaczynają wchodzić poważne pieniądze w gre rynek to dostrzeże .A bardziej cierpliwi kto wie może widzą jeszcze wyżej kurs. Na koniec nasunęła się taka myśl ....CZY BUDOWAŁ BYM FABRYKĘ O TAKIM PROFILU I TAKIMI MOCAMI PRODUKCYJNYMI ABY KURS CHODZIŁ COŚ KOŁO 20ZŁ LUB 30ZŁ. I JESZCZE UREGULOWAŁ SWOJE ZOBOWIĄZANIA PIENIĘŻNE. Informuję uprzejmie nie jestem NAGONEM sam wiszę na HAKU.
Jeśli wisisz na haku, to żyjesz marzeniami. Prześledź historię spółki na GPW. Od debiutu ciągły spadek z podbitką pod oszustwo "mamy lek". Żadnej zrealizowanej obietnicy.
DO Autor: ~ktos Jeżeli nie jest pan / pani MARZYCIELEM to co Robisz na forum tak nierentownej i perspektywistycznej spółce. Każdy z nas co zagląda tu czyli forum. Ma z tą spółko nadzieje na lepsze jutro i widmo ,że w ciągu dwóch lub trzech lat uzyskać zadawalającą stopę zwrotu w zależności od długości zainwestowanego kapitału.
W Niemczech i Szwajcarii rejestrację dla oncoBCG otrzymali prawie dwa i pół roku temu. Do tej pory nie sprzedali tam ani jednej ampułki. Teraz znów prezes obiecuje wielkie sprzedaże. Ja z emocji cały drżę.