A zaraz premiera Tails of Iron 2. Przeczuwam że to będzie sukces na dużą skalę. 1 była świetna i sporo ludzi czeka na kontynuację, która ma być jeszcze lepsza.
Sądząc chociażby po tym jak spółka ma o wiele mniejsze koszta jak i doświadczenie na własnych błędach to raczej hit, a nie kit. Obecnie rynek gamingowy jest wymagający, dlatego uważam że odpowiednio się przygotują.
Pozdrawiam!!
Żeby nie było, też mam nadzieję że wyciągnęli wnioski z poprzedniej premiery i tym razem zaskoczą wszystkich jakością produktu. Co więcej trzymam kciuki za sukces nowej odsłony gry jak i spółki. Ale po prostu przejechałem się niej. Straciłem trochę hajsu, nerwów i czasu ale przede wszystkim zaufanie. Czekam na premierę ale już bez naiwności i nadziei na "wystrzały" i "tu de mun". Dobrej niedzieli!
Rozumiem ale warto wziąć pod uwagę że już szybciej były sygnały nie takie jakich rynek oczekiwał. Myślę że aż tak by kurs nie zanurkował jeśli byłby dobry sentyment na rynku gamingowym. Mimo wszystko życzę odrobienia strat no i zysków długo oczekiwanych. Cierpliwosci