• Obserwator? Autor: ~Młody [77.181.83.*]
    Czy to nie Ty naganiales tutaj na Pepco tak tylko pytam?
  • Re: Obserwator? Autor: ~Obserwator [213.134.173.*]
    Już po raz enty powtarzam, że ja nikomu tu nie doradzam i nie naganiam w co inwestować. Każdy odpowiada sam za swoje inwestycje.
    Za to od kilku lat ostrzegam tu nowych przed tym gniotem i zdania nie zmieniłem!
  • Re: Obserwator? Autor: ~Młody [77.181.83.*]
    Aha rozumiem,ale z tego co pisałeś wcześniej to już teraz jesteś na sporym minusie na Pepco.Takze Nami się nie przejmuj,martw się o siebie.
  • Re: Obserwator? Autor: ~Obserwator [213.134.173.*]
    Jakie Pepco? O co Ci chodzi? Jak już to raczej o węglu pisałem śmiejąc się z sss-mana, że ja tam już następne kółko robię bo papier ma normalne wachania a sss-man z tym swoim ciągłym skupowaniem , skubaniem, dobieraniem i ogólnie naganianiem, ciągle jedzie w dół na tym szlamie. Niestety, ale każdy tu co zainwestował swoje pieniądze to nie ma się czym pochwalić. Taka rzeczywistość, co zrobić.
  • Re: Obserwator? Autor: ~Polak [77.254.112.*]
    Jak to kolega Młody napisał i dał ci do zrozumienia daj sobie spokój z pisaniem bzdur. W szkole powinni zabraniać korzystania z telefonu. Widać tata stracił w 2020 tutaj i dzieciak obserwator nie ma kieszonkowego więc wypisuje 24/7.
    Dziecko tak kieszonkowego nie uzyskasz i nie bój się o naszą kasę jest tutaj dobrze zainwestowana.
  • Re: Obserwator? Autor: ~RudyDoBudy [94.172.40.*]
    Kiedy pociotki zaczną kupować?
    Po prawie 2h handlu obrót przekroczył 200 zł.
  • Re: Obserwator? Autor: ~Obserwator [37.30.32.*]
    "Polak", ja się wcale nie boję o waszą nagonów kasę. Dla mnie to tu możecie następne 10 lat "kwitnąć" na tym gniocie ha, ha. Ważne aby nowi tu nie topili kasy i nie marnowali czasu.
    Ps. Może w końcu dacie jakieś info o nowej linii produkcyjnej, co???
    Przecież tu nie ma nowych, więc o kogo się martwisz?
  • Re: Obserwator? Autor: ~Polak [77.254.112.*]
    Coś mi się wydaje, że obserwator ma płacone za pisanie tutaj bo nikt przy zdrowych zmysłach nie marnowałby czasu. Pisz pisz nie żałuj sobie i nowi biorą i będą brali tutaj akcje jeżeli liczą bo spółka strasznie niedowartościowana a jak dadzą info o tej linii o której tyle piszesz i do tego pokażą wyniki z tejże linii to ty znikniesz a ci co mają kasę i akcje zarobią.
    Zapomniałem według ciebie jak będą wyniki jeszcze lepsze i wartość spółki wzrośnie to akcje polecą na dół ??? Wiem, że w tym kraju są same przekręty z uwagi na bezmyślność narodu ale nie przesadzajmy nawet na banowej wszystko jest do czasu.
  • Re: Obserwator? Autor: ~Obserwator [37.30.32.*]
    Jakie płacone? Za te parę postów??? No to w *uj zarobiłem muszę Ci powiedzieć ha, ha. Po prostu mam dużo czasu a, że kiedyś byłem tu w tym "bagnie" to ciągle z ciekawości mnie interesuje jak to się wszystko rozwiąże. Podpowiem Ci tylko, że jak miałem ten papier w 2017 to kosztował w okolicach 1,60 i też się nic na nim nie działo a nagonów pełno jak i teraz. Nie opowiadaj też kocopołów że nowi biorą bo po samych obrotach można stwierdzić, że nowych tu nie uświadczysz. Po prostu "sami swoi" przerzucają sobie z kupki na kupkę po co i rusz niższych cenach.
    Co do wartości spółki to już powinna być większa po przez chociażby uruchomienie tej nowej linii. I co? Widzisz jakieś zmiany w tym kierunku? Gdyby to był normalny papier to już od końca lata zeszłego roku zainteresowani kupowali by go a tu ciągły tylko spadek. Jedno wielkie krętactwo na tym papierze!!!
  • Re: Obserwator? Autor: ~Hi [91.237.136.*]
    Masz rację obserwator to nie akcje tylko jeden wielki świadek niemiecki załatwili wszystkich w biały dzień poco okradać banki można można ha
[x]
PCCEXOL 0,00% 2,66 2025-09-26 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.