Trochę przeciętne, ale ma już 5 recenzji PSVR2 - 4 pięciogwiazdkowe, 1 czterogwiazdkową.
Gra prawdopodobnie się opłaci, coś z tego wyjdzie i zarobi.Co najmniej 20 osób już ją kupiło za 45 zł (recenzje), więc pewnie gra juz przyniosła co najmniej 1000 zł
Ponadto 3R Games planuje dodać do gry więcej funkcji, więc prawdopodobnie znajdzie się grupa osób, która faktycznie w nią zagra
To może dodam coś od siebie bo nie wiem ilu z Was poza inwestowaniem jest graczami. Ogólnie nie martwiłbym się obecnie o ten tytuł, jego sprzedaż oraz promocje. Firma jest na etapie wyrabiania sobie marki a wyszło to dobrze po premierze Thiefa, wielu ludzi czeka na multiplayer a w drodze jest Besiege. Jak oba tytuły wyjdą i marka będzie wyrobiona wtedy gracze mogą przy okazji próbować innych tytułów. Jak tak mam np. z firmą Atlus - nawet nie patrzę już co wychodzi bo wszystko mi się podoba i kupuję każdą premierę.
Ogólnie gierka prosta nie przesadzili z cena nie wiem czy jest opcja grania np. Między sobą ale na tzw. Kanapie mogło by to być spoko gdyby jeden próbował a drugi np przeszkadzał i zabierał jakieś elementy do przejścia planszy
Multiplayer maja w "backlogu" ale nie wiadomo w jakiej formie/kiedy wyjdzie. Tak czy inaczej fajnie sie gra i kazdy zgloszony blad, explit mega szybko naprawiaja :-)