Nic ten bełkot juz nie pomaga....powolutku powolutku kurs w gore Prezes probuje wstrzymac wzrosty i jak rosnie to za chwile zbija ...Szkoda akcji panie prezesie trzeba zaplacic po 30zl i bedzie mozna opuscic gielde :):) i tak na marginesie , wpisy z translatowa zenujace naprawde nie mozna zatrudnic kogos normalnego do pisania bzdur ale przynajmniej poprawna polszczyzna :)
Misiu to frustrat , zal mu dupsko sciska ze nie ma akcjia to rosnie czasami sie trafiaja na swiecie takie skrzywdzone istoty co innym uprzykrzaja zycie misiu od prezesa kasy nie ma tak jak te belkotopiszace translatowcy
Po 30 ? Wątpię że tutaj duża większość odda. W przypadku końca wojny wręcz jestem pewny że nikt tutaj po tyle nie odda walorów. W tej chwili jeszcze jest niepewny czas wiec i cena narazie jest niska ale to się może konczyc
Dokładnie - tutaj akcjonariat już mocno się zahartował, wszyscy panikarze już dawno pozbyli się waloru. Ja osobiście pogodziłem się ze stratą całego kapitału, także wahania kursu nie robią na mnie żadnego wrażenia - albo stracę wszystko, albo oddam dopiero przy dobrym zarobku, co stanie się przy cenie ok. 80 zł :) Pozdrawiam
Przy anulowaniu emisji 30 PLN będzie tylko dobrym wspomnieniem. Przy 30 owszem zastanowię się nad oddaniem jakiejs części pakietu. Ale to jest gdybanie wiem jedno ze na tych poziomach nawet nie myślę o oddawaniu 1 akcji ratunkowej tylko ewentualnie zakupy