Serio? O Besiege też tak pisali. A wcześniej o Fishing Simulator 2. I o kilku innych tytułach, np. 112 Operator na konsole. I o dobrej cenie jak było po 15 zł też pisali. Daj se spokój i już nie naganiaj, ta firma nie potrafi w niezłe zyski i inwestorzy to widzą, co widać po obrotach i zainteresowaniu. Większa szansa, że wyjdzie kolejna nic nie znacząca 'znacząca premiera' w którą mało kto będzie chciał grać i spółka popłynie na kolejnym projekcie.
Jest na to szansa. Choć nie spodziewam się premiery w tym roku. Developer pisze że jest szansa że w tym roku wyjdzie, natomiast prezes zawsze powtarza że w ostatnim kwartale premier się nie robi. Wydaje mi się że realnie premiera będzie w 1h 2026.
Na grupie FB sami napisali, ze premiera nawyzej w 2026. Jak chcesz zamrozic kapital na tym kasztanie to zapraszam, bo przy tej plynnosci, talencie prezesa i ilosci wisielcow predko z zyskiem nie wyjdziesz. To moja najnaiwniejsza inwestycja w zyciu. Bede to trzymal do emerytury :D
Zgodnie ze strategią prezesa spółka tak ciągle powiększa zyski że kapitalizacja spadła o 80%, wartość księgowa o połowę a zysk na akcję od kilku lat jest ujemny. Ja tu widzę że firma jest póki co na prostej drodze do końca swojej działalności.