Ja się dalej ubieram w akcje CAI po tych cenach. Uśredniaj sobie, osobiście kupowałem już po 40-60 zł a nawet 70 zł za akcje ale teraz mam średnią 15 zł i dalej zbieram do wora.
Nie zamierzam tego śmiecia dotykać przecież tu nie ma obrotów na szczęście mam tylko 200 sztuk a brałem po 7.60 i to nie potrzebnie ale wtedy były obroty i liczyłem na odbicie, ktoś kto ma parę kilo to wyrazy współczucia jak będzie chciał wyjść to kurs może zwalić na groszówki.
Uśredniac to ja usrednilem takie spółki które złapały twardy dołek i zaczęły odbijać takie jak bumech, movigems, onde, sunex, mirbud ciekawie na wykresie wygląda jeszcze kilka spółek np: cigems, CD projekt, huuge,boś i kilka innych a o carlsonie może kiedyś przypomnij sobie spekuła i zrobi raid i dlatego tylko trzymam te parę akcji.
Jak jest cisza to znaczy że cos szykują, spółka jest na pierwszy rzut oka bardzo mocno niedowartościowana, i chyba im nie zależy na rozgłosie bo nie ma żadnego bełkotu PR a mają się czym chwalić. Może chcą się pozbyć tanio jakiegoś inwestora, który im zawadza i skupić tanio jego akcje.
kupiłeś 200 sztuk i chce ci się pisać na forach, lepiej sprzedaj mi po 3.6 zł i idź na piwo z kolegami z bloku, szkoda twojego czasu a ja sobie uśrednię cenę o 2 grosze na akcji.
Za 3.6 byś kupił, a 3.66 już nie?
Dużo masz akcji?
Czytałeś dzisiejszy komunikat na linkedin?
Oni mają coś wspólnego z deepseek?
Czy tylko tak informacyjnie piszą, że AI jest spoko?
Może być północ.
W arkuszu zleceń śmiesznie mało akcji, bo nieco ponad 5 tys szt, za 36tys zł!
Jak spadnie do 4zl to dobiorę.
Dawno nie byłem tu na plusie, ale szybko nie będę sypać
Warto takie spółki mieć w portfelu, bo nigdy nie wiadomo kiedy to odpali i pojedzie na 1000 zł. Najlepiej nie ekscytować się wzrostem o 50-70% ale zapomnieć i czekać aż będzie 1000% jak już było na Carlsonie w 2021, ci co kupili po 4 zł a sprzedali po 70 zł musieli mieć mocne nerwy albo obudzili się w odpowiednim momencie.