Mnie interesuje cena za 2 lata jak już będą bliskie ukończenia te kontrakty od armi . Teraz emisja powstrzymała większe wzrosty , był również po info zimny prysznic kto spanikował to pewnie żałuje . Jeśli ustalą niską cenę emisji nowych akcji to może znowu będzie okazja dokupić taniej . Ale patrząc na kurs akcji to nie spodziewam się niskiej ceny myślę że będzie to przedział 170 a 190
Równie dobrze mogę powiedzieć, że poniżej 250 nie będzie. Nie masz na to najmniejszego wpływu, podobnie jak ja. Mam jednak wrażenie, że jeśli do niej dojdzie, to spółka już w tej chwili ma pełną księgę popytu :).
Jak widać rynek obstawia emisję po 200 pytanie czy nie zbyt optymistycznie ostatnia była po 150...zaczekam wyżej niż 200 emisji moim zdaniem nie zrobią a skoro tak to nie ma sensu kupować lepiej zaczekać czy aby napewno niższej ceny nie dadzą bo wtedy może być cofka moim zdaniem
Jest różnica między emisją-kroplówką, a emisją z planem i już praktycznie pewnymi planami. Creo ma to drugie, więc ta emisja to jedynie tymczasowo trzyma nas przed szybkim podwojeniem wartości.