A ja zakupiłam ostatnio Onde. Mam nadzieję że Cygan się tam nie pojawi. Wierzę w podpisanie ustawy 500m. SDS przestaje się interesować i emocjonować. Będzie co ma być
o ile spółka prawdopodobnie nie byŁa dawniej warta 40 zł/akcja, tak dzisiaj nie jest warta 8 zł, jest znacznie więcej. sama technologia jest warta znacznie więcej, żałuje ze nie mam walnych środków. Bo nie tylko w kontekście tego o czym usłyszycie w najbliższym czasie warto. Zwyczajnie wqchadlo wychyliło się w ta stronę ze mamy niedowartościowane akcje.
Co z tego jak nie ma popytu. Ja się dziwiłam tym co uśredniali w dół po 10zl bo jak pisałam dla mnie to łapanie noży. A wiadomo było że nic się nie wydarzy do kwietnia. Ale Cygan kupował, uśrednial. Ja mam po 20zl ale nie angażowałam dodatkowych środków. Przeznaczyłam je na inne spółki. SDS po 5-6zl może dokupię ale teraz patrzę jak na stracie sprzedają. Ja tam swoje trzymam. Może się okazać że po te 5 zl to tylko 2k akcji będzie można kupić
Ala, łapałaś noże po 40 zł. Tatko będzie musiał dać ci klapsa, żebyś zaczęła myśleć. Pisałem Ci, że będziesz miała 70+% straty. Wygląda na to, że będziesz musiała zrezygnować z zakupu fototapety z widokiem na Jardin Exotique de Monaco.
Co zrobić, spółka nie reaguje na kurs, nie komentuje, zarząd nie dokupuje, inwestorów do zakupu brak. Nawet najlepsza spółkę można rozwalić. Pamiętam jak Mercator spadał z 20zl na 7zl. Jak się Prezes martwił, nawet w Forbes pisał że się martwi, pożyczał 2mln złotych ale co ! Wierzył w spółkę i kupował po te 7zl. Dobrze to pamiętam, a tutaj... ech...
No chyba że taki mają cel, to też jest możliwe. Cała drobinica się wyprzeda a oni wtedy UP lub pojawi się jakiś nowy gracz który powoli skupuje akcje od tych zniechęconych. Taki cel jest realny, zniechęcić i odkupić