• kierunek 5 zł Autor: ~mb [77.45.36.*]
    3 zł przebite,
    4 zł przebite,
    kierunek 5 zł,.................,

pozdrawiam posiadaczy
  • Re: kierunek 5 zł Autor: ~Ufo [79.163.17.*]
    jest w trędzie wzrostowy i przypomina że maximu 115 zł
  • Re: kierunek 5 zł Autor: ~endi [77.253.199.*]
    Do 5 to raczej nie dojdzie ale myślę ,że da nam jeszcze ładnie zarobić,pzdr
  • Re: kierunek 5 zł Autor: ~mb [77.45.36.*]
    5 coraz bliżej, z trendem się nie walczy, niech już przebije poziom 5 zł

pozdrawiam
  • Re: kierunek 5 zł Autor: ~j. [195.114.160.*]
    Trend jest narzedziem wtornym, nie pierwotnym.

Patrz na fundamenty ktore napedzaja dane i stad jest trend nie odwrotnie.

Ogon psem nie pomacha, przynajmniej za dlugo.
  • Re: kierunek 5 zł Autor: ~chet [77.253.84.*]
    NIe jest źle. Netia ma coraz więcej klientów i się rozwija.Wkrótce zacznie zarabiać i będzie miała większe strumienie pieniędzy.SAm płacę NEtii co miesiąc 100plz.P/bv =1 co najmniej do osiągmięcia w tym roku.CZy spadek ze 110 plz był bez splitu ? Pamięta ktoś?.
  • Re: kierunek 5 zł Autor: ~chet [87.205.37.*]
    Wygląda na to,że korekta na Netii dobiega już kończa.Telekom z P/bv znacznie poniżej 1, rekomendacjami powyżej 4,5 , dużą już bazą abonemtów dających stałe stabilne dochody zaczyna wracać dołask..Marsz na 5plz roz[poczęty!
  • Re: kierunek 5 zł Autor: ~chet [87.205.37.*]
    Wygląda na to,że korekta na Netii dobiega już kończa.Telekom z P/bv znacznie poniżej 1, rekomendacjami powyżej 4,5 , dużą już bazą abonemtów dających stałe stabilne dochody zaczyna wracać dołask..Marsz na 5plz roz[poczęty!
  • Re: kierunek 5 zł Autor: ~mb [77.45.36.*]
    4 zł przebite, wydaje się ze korekta już zakończona, tym bardziej że mamy silny sygnał kupna w postaci sprzedaży netii przez głownych analityków na tym walorze (ck & cercio),

pozdrawiam posiadaczy
  • Re: kierunek 5 zł Autor: ~cercio [89.231.13.*]
    Kolego,ja netii nie miałem chyba z miesiąc.Nawet nie pamiętam kiedy ją miałem.A na innych spółkach zarobiłem więcej niż bym zarobił na kiszeniu netii przez ten czas.
  • Re: kierunek 5 zł Autor: ~NETIA [83.3.25.*]
    https://www.bankier.pl/forum/temat_re-no-to-sie-narobilo,7391597.html

i po co było to straszenie cercio? już miałem sprzedawać netie w okolicach 3,78 po ukazaniu się tego infa.

decyzja tego dyrektora urzędu jest niepowazna, pisze ze jest nieostateczna bo jest niepewny swej decyzji.

• (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [89.151.17.*]
    (wiadomość usunięta przez moderatora)
  • Re: kierunek 5 zł Autor: ~efka [83.8.60.*]
    buraki Cercio ma rację- ogórki to się kisi w słoiku, a nie na giełdzie. Na innych walorach można było zarobić więcej niż na Netii i to dużo więcej. Spójrzcie np. na Żurawie.Pozdrawiam
  • Re: kierunek 5 zł Autor: ~chet [77.253.121.*]
    4 złote zdecydowanie pokonane...Teraz już nic nie zatrzyma Netii w marszu do góry..W przyszłym tygodniu 5 będzie pokonane ale to nie koniec jeszcze - pójdziemy dalej :6,7..do 10 conajmniej w tym roku..Telekomy mają zwykle P/bv powyżej1,5.
  • Re: kierunek 5 zł Autor: ~Frank de Hossa [212.160.234.*]

każda spółka ma swój czas, teraz nadchodzi czas Netii
[x]
NETIA 0,00% 6,94 2021-07-29 02:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.