NIe jest źle. Netia ma coraz więcej klientów i się rozwija.Wkrótce zacznie zarabiać i będzie miała większe strumienie pieniędzy.SAm płacę NEtii co miesiąc 100plz.P/bv =1 co najmniej do osiągmięcia w tym roku.CZy spadek ze 110 plz był bez splitu ? Pamięta ktoś?.
Wygląda na to,że korekta na Netii dobiega już kończa.Telekom z P/bv znacznie poniżej 1, rekomendacjami powyżej 4,5 , dużą już bazą abonemtów dających stałe stabilne dochody zaczyna wracać dołask..Marsz na 5plz roz[poczęty!
Wygląda na to,że korekta na Netii dobiega już kończa.Telekom z P/bv znacznie poniżej 1, rekomendacjami powyżej 4,5 , dużą już bazą abonemtów dających stałe stabilne dochody zaczyna wracać dołask..Marsz na 5plz roz[poczęty!
4 zł przebite, wydaje się ze korekta już zakończona, tym bardziej że mamy silny sygnał kupna w postaci sprzedaży netii przez głownych analityków na tym walorze (ck & cercio),
Kolego,ja netii nie miałem chyba z miesiąc.Nawet nie pamiętam kiedy ją miałem.A na innych spółkach zarobiłem więcej niż bym zarobił na kiszeniu netii przez ten czas.
buraki Cercio ma rację- ogórki to się kisi w słoiku, a nie na giełdzie. Na innych walorach można było zarobić więcej niż na Netii i to dużo więcej. Spójrzcie np. na Żurawie.Pozdrawiam
4 złote zdecydowanie pokonane...Teraz już nic nie zatrzyma Netii w marszu do góry..W przyszłym tygodniu 5 będzie pokonane ale to nie koniec jeszcze - pójdziemy dalej :6,7..do 10 conajmniej w tym roku..Telekomy mają zwykle P/bv powyżej1,5.