Tak to widzę , po dłuższej obserwacji , zaczynamy podróż , akumulacja ostatnio trwała strasznie długo , dłużej niż zazwyczaj na tej spółce ,A jestem tutaj od początku.
Zastanawia mnie tylko free float jaki jest bo wszędzie podają różnie 46,74 % do 59,55 % , mogli by w końcu zrobić Aktualizację.
Mamy dwóch głównych akcjonariuszy
Pan …. Styczeń i Pan … Górski ciekawe jak reszta się ujawni .
Pamiętać że JRH nie ma już akcji SYNERGII,sprzedali wszystko Panu Styczniowemu
Oj będzie się Działo
Pozdrawiam stary Akcjonariusz TOKYO
Hahaha.. nic się nie działo i nic się nie stanie .. ff jakie by nie było czy 46 czy 56 to i tak jest bardzo duże .. tak jak od dawna pisze 2 zł przez pół roku nie przebije a później max 4 zł .. pozdrawiam
Jest ogólne poruszenie i każdy się zastanawia czy będzie , czy ruszy itp.
Ale to są małe spółki i na takich też się zarabia duże pieniądze, i tutaj też tak będzie ,
A ruszy SYNERGA na pewno !!!!
A spekulacje i złe wpisy są , były i zawsze będą
To jest giełda
I dokładnie obytym samym pomyślałem już dawno ale nie chciałem pisać .. ale widzę że ktoś też tak myśli .. to jrh jako niby matka ma być wolna od śmieci .. oo a dziś proszę podbite jedną akcją hehe .. a zaraz zwala na minus 10 .. i czerwień .. i jakie tłumy na kupno .. hehe .. Tokio napisz coś .. jaką masz wizie .. haha
klakier tomek powineś byś na Medkam i skomleć o 100zł .Ze śmieci powiadacie a Ja wam powiadam że na razie to tam same smieci są -n ie twierdze że jakaś wyjdzie na Plus
Czy chcecie czy nie Styczeń i tak dopnie swego i zarobi kasę przez Synerge .Ona nie jest wyczyszczona i pod cos przygotowana ,nie wiemy pod Co . no ale z czasem wyjdzie warto akumulować akcje kto chce .Mój Tata powiada kto się boi straty Nie ma Zysku
I widzisz Tokio co warte są twoje wpisy .. ten dziesiejszy i te poprzednie haha.. mówiłem że tu lipa jest .. tak tokyo dzis jest bardzo wysoko haha tak samo jak i terapia jest .. i da się zarobić haha..
Dokładnie tskzaczyna coś się dziać i jest na rzeczy obroty wzrosły o 1000% to samo mówi za siebie jak przekroczy 1zl to pójdzie w kosmos.
Trzymamy nie oddajemy tylko w ten sposób zarobimy
Pozdrawiam wszystkich długoterminowych inwestorów.
Ale myślę że do mają już będzie duzoooo wyzej
Thomas napisał że do maja będzie dużoooo wyżej .. myślę że do maja będzie 1 złoty .. trzeba brać poprawkę .. ten medcamp mnie niepokoi .. tam pięknie ruszyło na początek tam są co dzień piękne obroty widać że tam jest ruch i tam chyba poszło główne rozegranie .. tu od czasu do czasu jakiś ruch i lipa .. chyba tam się wpakuję ongeno a tu na lodzie jak zawsze ..