Radzę trzymać uśrednić podbitka była by otrzepać ulice i zniechęcić ciche zbieranie się skończy zainteresowanie patentem rośnie i kapitał firmy jak tak dalej pójdzie produkcja mogłaby ruszyć bez kredytów cierpliwośći sępy się zlecą około rok temu oglądałem w TVP 1 informacje o badaniach ale podchodziłem sceptycznie a teraz zbieram i czekam nic nie doradzam trzeba sprawdzić samemu pozdr
Da się to zauważyć zbieranie pod koniec sesji bądź na początku. Myślę że niedługo przeskoczy 0.92 i będzie stabilny wzrost do 1.15-1.2. Później zacznie szarpać.
Dnia 2025-01-17 o godz. 11:21 ~ntcek napisał(a): > Jeszcze nie czas co kupią dają w arkusz, bedzie jeszcze męczenie buły
Bedzie bo zawsze jest jak ktos niespodziewanie kupi,wczoraj na koiec 9k to moja zasluga , kolejny raz dobralam do pakiecikui jak beda zanizac to dobiore wiecej
Dnia 2025-01-17 o godz. 11:27 ~puma napisał(a): > Dnia 2025-01-17 o godz. 11:21 ~ntcek napisał(a): > > Jeszcze nie czas co kupią dają w arkusz, bedzie jeszcze męczenie buły > > Bedzie bo zawsze jest jak ktos niespodziewanie kupi,wczoraj na koiec 9k to moja zasluga , kolejny raz dobralam do pakiecikui jak beda zanizac to dobiore wiecej
To juz moje drugie wejscie,pierwszy raz czekalam prawie 2 lata ale 100% zaliczone,teraz tez moge poczekac 2 lata a moze i dluzej jak dadza tyle zarobic